Starost: 20 Pridruzio: 11 Aug 2008 Poruke: 31 Gde živiš: Zemun
Poslao: 19-08-2008, 13:44
Vidi nisam siguran da nije prodato 20-30 karata,BUNE koji je bio organizator FESTA mi je rekao da je prodato oko 40 ))))),nije ni to nesto puno,ali da je bilo vise ljudi od 40 koliko je prodato to jeste,jer je dosta doslo njegovih drugova i drugarica koji su usli za DZ!!!
Bilo je vise od 100 ljudi na celom FESTU i sve u svemu,ovo je jos mlad FESTIVAL,tek mu je druga godina,i mislim da uz strpljenje,BOLJU ORGANIZACIJU,i mozda par atraktivnijih imena FEST moze da okupi dosta vise,i dosta bolje da bude ispracen!!!!
Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 4457 Gde živiš: New York - Kruševac
Poslao: 19-08-2008, 14:11
pa ako je ovo druga godina od kako se odrzava taj festival trebalo je to onda da bude jace i da bude bez propusta, jer na greskama se ljudi uce a koliko vidim ovde toga nije bilo. Sve u svemu tu treba neko ko zna sta radi i da dovede ljude.
Poslao: 19-08-2008, 17:33
Pa bas tako,mada svi mi kazu da je prosle godine bilo losije i da ove je kao bilo bolje...
Ali u svakom slucaju da takve dogadjaje trebaju da organizuju ljudi koji to znaju,i koji to rade ceo zivot a ne mi klinci!!!!
Starost: 85 Pridruzio: 15 May 2008 Poruke: 460 Gde živiš: svugdi
Poslao: 19-08-2008, 19:02
Djoloo Pisao:
takve dogadjaje trebaju da organizuju ljudi koji to znaju,i koji to rade ceo zivot
a takvi ljudi su obichno govna jbmih. nemaju niti razumevanja za hop, niti zhelju . . .
bar po takvim manjim gradovima.
u SM je jedan majmun od "Gazde" apsolutno sam isterao HipHop iz SMa.
nije lik platio BadCopyu i BSu dogovorenu sumu. Marchelo vikend kasnije ispalio,
rekli su iz BCa - nikad vishe SM.
_________________ opinion is like an asshole . . . we all have one.
vidi ako si stranac onda ces da ga citas Djoluuuuu,a ja nisam stranac i to se cita Djolo,samo sto sam ja iz fazona mom imenu dodao jos jedno "o"
opusteno, ja samo kazem kako sam ja skontao, kao sto voodoo ne citam vodo nisam ni to procitao djolo ali sad si lepo objasnio pa je ok aj no h8
Poslao: 20-08-2008, 11:09
Djoloo Pisao:
Vidi nisam siguran da nije prodato 20-30 karata,BUNE koji je bio organizator FESTA mi je rekao da je prodato oko 40 ))))),nije ni to nesto puno,ali da je bilo vise ljudi od 40 koliko je prodato to jeste,jer je dosta doslo njegovih drugova i drugarica koji su usli za DZ!!!
Bilo je vise od 100 ljudi na celom FESTU i sve u svemu,ovo je jos mlad FESTIVAL,tek mu je druga godina,i mislim da uz strpljenje,BOLJU ORGANIZACIJU,i mozda par atraktivnijih imena FEST moze da okupi dosta vise,i dosta bolje da bude ispracen!!!!
Kontam ja da je Vrbas relativno malo mesto i sve to,ali primera radi u Despotovcu koji ima 5000 stanovnika imali smo na Budjenju oko 200 ljudi. Uzgred Budjenje je manifestacija - zurka a ne festival a pritom nije bilo ni jedno uslovno receno poznatije ime a vi ste imali Voodoo Popaja i doslo vam je samo 100 ljudi ??? Nikakav hejt,naprotiv drago mi je da se nesto desava i treba da se desava i sa 100 ljudi makar ali brate, moj vam je prijateljski savet da ne troshite ta "poznata" imena tek tako uzalud i da ne kukate kako niko nema da vam organizuje,vec ako se upushtate u tu avanturu odradite to mnogo mnogo bolje.
Starost: 85 Pridruzio: 15 May 2008 Poruke: 460 Gde živiš: svugdi
Poslao: 20-08-2008, 11:22
bte, niko ovde nije organizator.
niti ovde ima ko veze sa njima.
ja sam samo postavio pitanje - "what went wrong?"
plus buraz, bio sam ja po mnogim nastupima gde su nastupali sve sami
anonimusi. hop, hc, biloshta . . .svuda bude bar tih 200 ljudi, ako ne i vishe.
sve u zavisnosti od reklame i organizacije.
kazhem da je ovo problem sa Vrbasom, gde NIJE bilo ni 100 ljudi.
unutra ih nije proshlo 50, a na nastupima ih je bilo po 20ak, 30ak.
ako ko ima sliku da pokazhe - nek pokazhe.
_________________ opinion is like an asshole . . . we all have one.
Poslao: 20-08-2008, 12:21
Znaci ja sam u Vrbasu nastupao,i sve sto vi pricate je tacno!!!!
Voodoo-a je slusalo 10 ljudi ako ne i manje,ali to nije do imena,to je do grada,ljudi koje to interesuje,i naravno mnogo mnogo bolje reklame,organizacije,finansija i svega....
Jako je malo bilo ljudi iz Vrbasa koji su to dosli da isprate,vise sam upoznao i sreo ljude koji su dosli iz Sombora,Sremske Mitrovice itd. a bukvalno nijednog lika iz Vrbasa nisam upoznao a da nije bio u organizaciji!!!!Znaci nikoga iz grada to nije interesovalo!!!
Tako sam bar ja skapirao!!!!
Poslao: 20-08-2008, 12:24
[/quote]
opusteno, ja samo kazem kako sam ja skontao, kao sto voodoo ne citam vodo nisam ni to procitao djolo ali sad si lepo objasnio pa je ok aj no h8[/quote]
Ma ok je,:) nije frka,to je neki fazon kad izgovaras moj nadimak da kazes onako duze Djoloo,kao neko produzeno ooooo....:)))))))))))
Starost: 21 Pridruzio: 13 Jun 2007 Poruke: 29 Gde živiš: Sombor, North Side
Poslao: 22-08-2008, 15:33
E ovako, s'obzirom da sam prisustvovao tom dogadjaju recu samo par reci, ocekivao sam mnogo bolje....sto se tice ljudi i prostora bilo je okey....Nastup je otvorio Tatula, tada realno gledano unutra je bilo pa oko 30ljudi, mozda 40-tak udaljeni od bine 10metara, ....svi onako u nekom polu krugu....nastup je lik skroz dobro odradio, pozdravio publiku i to....cool skroz....
Sto je vreme vise odmicalo tako je vise ljudi bilo ispred tog lokala nego unutra....Cak se secam da je i marica dosla pa malo pravila drustvo...hehe....
U jednom trenutnku je unutra bilo pa necu vas lagati pa 10 ljudi...a evo i par slika...
brejkeri: Pozdrav za Mitu iz NS-a....njega jedino znam od tih brakera...
A evo i jednog od najboljih grafita....znaci ko je bio dobro ga se seca....mislim da se prodao za 25evra ili 30 nemam pojma....ne bitno...evo slike
Zatim slike od mojih ortaka S17....imam samo njih...tako da kacim dve slike
A ova slika gore, to je trenutak kada Young P poziva publiku da udje unutra....a publika i dalje dzedzi napolju...hmmmm....sta im bi ?!Mislim ono...ako je fest ajde da se zabavljamo, a ne da cekamo kad ce kisa pasti...:)))
Sto se tice DJ-eva koji su pustali matrice, sramota, kad je S17 nastupao DJ je nestao, nije bilo nikoga ko bi promenio matricu...tada se pojavila neka likusha i ona menjala matrice.
Voodooo Popeye je dobro odradio, konto sam da lik nece uopste raditi jer je bilo unutra 10 ljudi, lik je ipak odradio i zadovoljio tih 10-tak ljudi koji su skakali uz njegove hitove.
Ovaj, sta jos reci...da....Veliki pozdrav za likove iz Subotice koje sam upoznao Dii Manes i Nemir...to bi bilo to...
Posle certa after se odrzao u nekom klubu "Backstage"....techno, minimal, psihodelija se pustala....dobar kafic....da li je i to bilo u sklopu festa nemam pojma ali bilo je jako dobro tamo....zdreeeeee
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu