Starost: 19 Pridruzio: 20 May 2008 Poruke: 532 Gde živiš: Subotica braki
Poslao: 16-08-2008, 11:06
bilo je preko 100 ljudi...znaci vise od 100 ljudi sigurno...e sada, problem je bio sto je vecina blejila napolju, i ono kao, necemo da udjemo unutra i da podrzimo...ne kontam o cemu se radilo, ali ajd, neka...ko je bio - hvala mu jos jednom
Starost: 20 Pridruzio: 11 Aug 2008 Poruke: 31 Gde živiš: Zemun
Poslao: 16-08-2008, 17:41
Fest je prosao solidno...Nije bilo lose...
Bilo je oko 100 mozda malo jace ljudi...
Kad je Tatula nastupao posto je on otvorio fest,bilo je najvise ljudi,e kad je on zavrsio dosta je izaslo ispred,I sto kaze Dll Manes,dok smo ja i Big Vojcha nastupali a posle i Dll Manes i njegova ekipa,bilo je tako 50-60 ljudi...Vecina je blejala napolju i furala neki svoj mnogo los fazon!!!!
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2250 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 16-08-2008, 18:21
Djoloo Pisao:
Fest je prosao solidno...Nije bilo lose...
Bilo je oko 100 mozda malo jace ljudi...
Kad je Tatula nastupao posto je on otvorio fest,bilo je najvise ljudi,e kad je on zavrsio dosta je izaslo ispred,I sto kaze Dll Manes,dok smo ja i Big Vojcha nastupali a posle i Dll Manes i njegova ekipa,bilo je tako 50-60 ljudi...Vecina je blejala napolju i furala neki svoj mnogo los fazon!!!!
Nisam ga video,ali sam izblejao jedno sat vremena na trgu partizana i tu sam shvatio chari denirovog detinjstva
$onkE gangsterska teta
Starost: 15 Joined: 05 Jul 2008 Poruke: 33 Gde živiš: Banja Luka
Poslao: 16-08-2008, 19:26
e meni zao sto nisam bila a bas sam mogla imam rodje u vrbasu i trebala ici pocetkom avgusta, samo mi se sjebo pasos isteko neki dan i sad ne mrdam nigde
znaci besno ;D
$onkE gangsterska teta
Starost: 15 Joined: 05 Jul 2008 Poruke: 33 Gde živiš: Banja Luka
Poslao: 16-08-2008, 19:28
e da i ne cude me uopste ti likovi sto su bili vani ne unutra tako da nemojte ni vas da cude, ja sam u tom gradicu provela 2meseca prosle dine i jednostavno znam sta pricam
znaci besno ;D
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu