Starost: 24 Joined: 28 Mar 2007 Poruke: 697 Gde živiš: Between Heaven and Hell
Poslao: 23-02-2008, 14:20
FreeMe_G Pisao:
Budimo realni... da ste vi bili tu odma pored vi kao ne bi usli i nesto uzeli ?
narawno da nebi. glupache, jesu izashle da protestuju ili da pljachkaju drzhawu (nema plawushe su chudo). mene owo podsetja na demonstracije 90ih
_________________ "I'll be here..."
"Why?"
"I'll be waiting...here..."
"For what?"
"I'll be waiting for you, so if you come, you will find me.
I promise."
Lemi
Starost: 21 Pridruzio: 04 Jun 2007 Poruke: 1680 Gde živiš: Juzna Osetija
narawno da nebi. glupache, jesu izashle da protestuju ili da pljachkaju drzhawu (nema plawushe su chudo). mene owo podsetja na demonstracije 90ih
cestitamo dobila si nagradno oduzimanje zivota
_________________ neki ortak sa msn-a says:
i onako sad izgleda lepo sve
neki ortak sa msn-a says:
i uveo sam sebi zabranu protiv pusenja al kurac
neki ortak sa msn-a says:
ne mogu da ispostujem
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5637 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 23-02-2008, 18:11
haha, pa kad bi vido maksice u izlogu da stoje same ne da bi iz uzeo da nego bi ih i probo odma da vidim dal valja.
a sad pazi, nije u redu, neki su došli da demonstruraju pa kradu, to je zloupotreba položaja, a vidiš ja ne bi otišo da demonstriram nego bi otišo da kradem.
i sad kao svi su fini, ja državu moju veliku srbiju ne bi oštetio nonono ne bi ja nikad i to, hah, kad ono najveće patriote u cilju "spasenja" države pokrali boga oca, ja kažem da bi pokro al bar ne foliram neku veeeliku ljubav
tako da budite crni nosite bele trendze i maksice pa svaku cenu
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Starost: 24 Joined: 28 Mar 2007 Poruke: 697 Gde živiš: Between Heaven and Hell
Poslao: 24-02-2008, 03:53
ut98 Pisao:
Atena Palada Pisao:
FreeMe_G Pisao:
cestitamo dobila si nagradno oduzimanje zivota
ah hvala, chekam tu glavnu premiju
Loon Pisao:
haha, pa kad bi vido maksice u izlogu da stoje same ne da bi iz uzeo da nego bi ih i probo odma da vidim dal valja.
a sad pazi, nije u redu, neki su došli da demonstruraju pa kradu, to je zloupotreba položaja, a vidiš ja ne bi otišo da demonstriram nego bi otišo da kradem.
i sad kao svi su fini, ja državu moju veliku srbiju ne bi oštetio nonono ne bi ja nikad i to, hah, kad ono najveće patriote u cilju "spasenja" države pokrali boga oca, ja kažem da bi pokro al bar ne foliram neku veeeliku ljubav
tako da budite crni nosite bele trendze i maksice pa svaku cenu
isto je bilo 90ih, isto je bilo 2000te, swaki protest se zawrshawo pljachko, kako se kazhe isto sranje 2go pakowanje
_________________ "I'll be here..."
"Why?"
"I'll be waiting...here..."
"For what?"
"I'll be waiting for you, so if you come, you will find me.
I promise."
Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 1620 Gde živiš: 012
Poslao: 24-02-2008, 11:24
al ste se okomili na ove dve dronfe ko da su one organizovale i jedine ucestvovale masovno razbijanje i kradju...
cela srbija je bila tu, iz svih krajeva.. kradimo svoje, tako je!
mentalitet...
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2776 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 24-02-2008, 12:50
dRe ti zhivish u pizdi materini u vojvodini i tebe kao boli ku.rac za kosovo ? aj ne jedi govna molim te... ove dve kuje,ona jedna ima bash super bulju i jaooo... Ali bre, i kad ochukate trafiku,opet obijate svoju zemlju tako da nemojte da je'te gov.na mnogo... kad ukradesh paklu pljuga,pljachkash zemlju,...znachi ne proseravajte se mnogo...
_________________ Želja vam je imat' flow,kad će bit' ispunjena ?
Tećićete tek kad vas prožvaćem i ispljunem van
Moje gostovanje tvori pravi rep al-buum,
Jer sjedam na ovo sranje kao karijes na zub
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu