kad ukradesh neshto, uvek postoji rizik da padnesh
a kad su svi kerovi skoncentrisani na miting oko Kosova? koliki je onda taj rizik? i koliki ku-rac od choveka treba da budesh pa da koristish tako neshto za nove gilje?
_________________ Svi su brate crnci, ja sam Barak Obama
Starost: 19 Pridruzio: 08 Jan 2008 Poruke: 1270 Gde živiš: Budzilovac
Poslao: 24-02-2008, 22:15
Quake Pisao:
dRe ti zhivish u pizdi materini u vojvodini i tebe kao boli ku.rac za kosovo ? aj ne jedi govna molim te... ove dve kuje,ona jedna ima bash super bulju i jaooo... Ali bre, i kad ochukate trafiku,opet obijate svoju zemlju tako da nemojte da je'te gov.na mnogo... kad ukradesh paklu pljuga,pljachkash zemlju,...znachi ne proseravajte se mnogo...
dre je u pravu...a i on nije uopste pricao o ovim olosima sto koriste priliku da kradu...mamu im jebbem
Starost: 24 Joined: 28 Mar 2007 Poruke: 697 Gde živiš: Between Heaven and Hell
Poslao: 26-02-2008, 14:09
hahhhahaha jbte pa mi imamo tako glupaw zakon da je to strashno, ako su namerno krale sledi 1-10 godina, ako ije bilo sa predoumishljajem i ako se pokaju 1-5 godina, WTF?!!!!
_________________ "I'll be here..."
"Why?"
"I'll be waiting...here..."
"For what?"
"I'll be waiting for you, so if you come, you will find me.
I promise."
hahhhahaha jbte pa mi imamo tako glupaw zakon da je to strashno, ako su namerno krale sledi 1-10 godina, ako ije bilo sa predoumishljajem i ako se pokaju 1-5 godina, WTF?!!!!
Starost: 22 Pridruzio: 28 Mar 2007 Poruke: 1903 Gde živiš: Grad Sunca
Poslao: 29-02-2008, 13:20
Loon Pisao:
to je ono što kradu? pa normalno, "Love ne pada sa neba", i ja bi maznuo po nešto, šta me boli ku rac, novi maks za dz, eej braćo, budite igrači, igrači kradu kad se mora
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu