Овако,пошто је 3полис група која је у целој Србији највише неправедно игнорисана од стране форумаша,чак толико да ви људи уопште нећете ни да преслушате а камоли да баците неки озбиљан коментар , као да уопште не поштујете напоран рад и покушај ових момака да тематски и музички обогате хип хоп,онда ми бар реците у чему је проблем и молим вас будите конкретни,ако не ваља зашто не ваља,ако ваља зашто ваља.Такође ме чуди то што се у download секцији сајта serbianunderground налази песма 3полиса која се зове Зло траје.То ме чуди јер поуздано знам да им је то прва песма коју су снимили а снимили су је 2001.год.,па вас молим да ми објасните како то да је окачена најстарија и технички најслабија песма а не нека новија и боља.Унапред хвала
Starost: 20 Pridruzio: 18 Apr 2008 Poruke: 1147 Gde živiš: bg/vrnjacka banja
Poslao: 05-08-2008, 16:41
fobosomat Pisao:
нећете ни да преслушате а камоли да баците неки озбиљан коментар , као да уопште не поштујете напоран рад и покушај ових момака да тематски и музички обогате хип хоп
Realno, brate, trebao si ovo da razdvojis na trackove...
A mogu da slusam tripolis, ono oke su...
BTW
Inace tripolis respectujem posebno zato sto su iz ovog jebengrada, u kojem se svi prze na jebeni grand i metal...Jedino tripolis radi hop, i ono respect...
zelle
Pridruzio: 03 Apr 2007 Poruke: 42 Gde živiš: Niksic
Poslao: 12-09-2008, 17:55
fobosomat Pisao:
Овако,пошто је 3полис група која је у целој Србији највише неправедно игнорисана од стране форумаша,чак толико да ви људи уопште нећете ни да преслушате а камоли да баците неки озбиљан коментар , као да уопште не поштујете напоран рад и покушај ових момака да тематски и музички обогате хип хоп,онда ми бар реците у чему је проблем и молим вас будите конкретни,ако не ваља зашто не ваља,ако ваља зашто ваља.Такође ме чуди то што се у download секцији сајта serbianunderground налази песма 3полиса која се зове Зло траје.То ме чуди јер поуздано знам да им је то прва песма коју су снимили а снимили су је 2001.год.,па вас молим да ми објасните како то да је окачена најстарија и технички најслабија песма а не нека новија и боља.Унапред хвала
Primjecujem i ja da slabo ko zeli da ispostuje ovu ekipu...ne znam zasto, ne znam sta je problem...nije da lose zvuce...nasuprot tome...pratim njihov rad u nazad 3-4 godine i bas fino funkcionisu...neke komercijalne stvari, neke totalne gluposti dobiju 5 stranica komentara a ovo nista...nista nije kako treba!
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu