Starost: 18 Pridruzio: 25 May 2007 Poruke: 1324 Gde živiš: 025 Sombor
Poslao: 25-11-2007, 14:08
hahahahah....ladno na spejsu pise da dolazi u Pristinu 17. decembra...
Poslao: 25-11-2007, 18:35
OVO JE NAKON DUŽEG PERIODA, PRVI NASTUP NEKE ZVEZDE U PRIŠTINI
Popularni američki reper 50 Cent nastupiće 17. decembra u Gradskoj dvorani u Prištini. Njegovo gostovanje isprva je pokušalo da se iskoristi u političke svrhe (status Kosova), što je Fifti demantovao.
Fifti je pre godinu dana održao koncert u Beogradu kada su za samo sedam dana karte za Arenu bile rasprodate. Mnogi su tada zamerili da je nastup kratko trajao, ali publika se odlično zabavljala sat vremena, koliko je trajao njegov šou.
Pre koncerta u Prištini, poznati reper će nastupiti 2. decembra u Zagrebu, a tamošnji mediji pišu o Kurtisovim zahtevima koje moraju da ispune organizatori. Slično kao i u Beogradu, reper je tražio neograničene količine šampanjca ''don perinjon'' i konjaka ''henesi'', moskovski kavijar, norveški losos, puter od kikirikija, mineralnu vodu sa 50 vitamina, sojino mleko u šest različitih ukusa...
Starost: 24 Joined: 28 Mar 2007 Poruke: 697 Gde živiš: Between Heaven and Hell
Poslao: 07-12-2007, 20:59
Teodul Pisao:
Idemo oslobadjati Kosovo
il se drzhi teme il tje da se sprovedu sankcije (znash ti koje)
sve u svemu jes da je fifi u pitanju, ali respect za ovo mislim da je ljudima owo bilo potrebno da se kolko tolko widi da nisu odbacheni i da se misli na kulturno-muzichkim deshavanjima dole.
_________________ "I'll be here..."
"Why?"
"I'll be waiting...here..."
"For what?"
"I'll be waiting for you, so if you come, you will find me.
I promise."
Starost: 24 Joined: 28 Mar 2007 Poruke: 697 Gde živiš: Between Heaven and Hell
Poslao: 07-12-2007, 21:01
Markiz Pisao:
ma daj jbt. jel proverio neko?
da dodam informacija je tachna, 1vo ide zagreb, prishtina pa budimpeshta (ako se ne varam, pisalo u novinama)
_________________ "I'll be here..."
"Why?"
"I'll be waiting...here..."
"For what?"
"I'll be waiting for you, so if you come, you will find me.
I promise."
Pridruzio: 19 Sep 2007 Poruke: 648 Gde živiš: Srbija
Poslao: 09-12-2007, 03:44
Atena Palada Pisao:
Teodul Pisao:
Idemo oslobadjati Kosovo
il se drzhi teme il tje da se sprovedu sankcije (znash ti koje)
sve u svemu jes da je fifi u pitanju, ali respect za ovo mislim da je ljudima owo bilo potrebno da se kolko tolko widi da nisu odbacheni i da se misli na kulturno-muzichkim deshavanjima dole.
Naravno, ti znas da ja imam simpatije prema tebi
Nego sto se tice teme. Odlican je to kulturni dogadjaj, ali takodje i savrsen dogadjaj da se organizuje teroristicki napad. Ja garantujem da ce nesto biti.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu