Starost: 25 Joined: 01 Jul 2007 Poruke: 895 Gde živiš: Republika Srpska
Poslao: 15-03-2008, 17:23
Loon Pisao:
ip adrese bre glenn
Bravo Loon, nisam znala da se tako može provjeriti
Postovi neki bre, nije tek tako s marsa pala ova tema, Ground je Quake,
kako ljudi znaju na forumu, moralo se negdje prije raspravljati o tome.
Hoću te linkove.
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5690 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 15-03-2008, 17:32
pa ono, neus je provalio slučajno ono, verovatno, čim se kvejk nnije prijavio za mini lirički turnir, a juri d betla ko prost. e onda je reko psajhu, pa reko psajho meni, onda je kvejk obavešten da je provaljen, i onda je počelo aj nemoj da lupate, medjutim kasno, shvatili smo da je trandza.
Starost: 20 Pridruzio: 12 Aug 2007 Poruke: 1402 Gde živiš: kosovska mitrovica
Poslao: 15-03-2008, 18:01
neus je provalio da je kvejk ground, jer je kvejk cimao neusa neshto kao "ona" mu se obratila da ne mozhe da se uloguje, i neus kad video ip adrese pozvao me i rekao da je kvejk ground... a kvejk inache juri po ceo dan da betluje sa nekim na lirichkom obrachunu, pa je bilo chudo shto se on nije prijavio na turnir... a ja shta sam provalio - kvejk i ground u svakoj poruci su imali isti smajl tj. ovaj " "... toliko..
_________________ qq brateeee.. koji prajsles na lirichkoj i audio sekciji..........
Starost: 16 Pridruzio: 27 Dec 2007 Poruke: 380 Gde živiš: Knjazevac,SRBIJA
Poslao: 15-03-2008, 18:44
брате и гроунд је причала да је квејк најбољи лик... чим је гроунд рекла/о да је од данас квејк а квејк реко да је гроунд одма ми је ту нешто било сумњиво. је би га човек је транџа
Starost: 17 Pridruzio: 07 Jun 2007 Poruke: 500 Gde živiš: Cerak, Beograd!
Poslao: 15-03-2008, 22:34
zajebite wi swe to...ja se diwim liku ili likushi,....ili i jednom i drugom...
kolko je lik ili likusha ili i jedno i drugo retardirana ili retardirana...ili i jedno i drugo...
mislim to je wec bruka...odbacuje mushkost...ccc
a mozda stwarno woli da mu ga mecu;.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu