Starost: 20 Pridruzio: 15 Feb 2008 Poruke: 23 Gde živiš: Sombor, SO-City
Poslao: 04-03-2008, 21:01
eo i jedne ružne, jezive, zelene sise!:D nadam se da nije frka što sam ovako upao sa svojim radom...moze za sledeću reč "smiley", duža je reč pa da se malo više potrudimo...
Poslao: 04-03-2008, 21:31
pa šta ja znam, to mi je prvo palo na pamet a i da unesemo malo smejanja u celu situaciju.. naravno, sve je još otvoreno, ako neko želi nešto drugo, neka puca, ja sam za!
_________________ "...sa sprejem u shaci, sve muke na zid baci..."
Poslao: 04-03-2008, 21:34
hvala, žurio sam pa nisam ništa bojao, a i mislim da su negde rekli da ne treba... čoveče, pa i ti si iz Sombora, jel si radio nešto do sada, jel se znamo?
Poslao: 04-03-2008, 22:02
aha cool, drago mi je da ima još ljudi iz Sombora koji žele da crtaju po zidovima nešto lepše od onih "P-F-C-R-S" sranja. i ja sam nedavno počeo, odnosno vratio se u celu priču, pa kad odmaknemo malo, mogli bi nešto i zajedno rokat... PoZ!
Poslao: 04-03-2008, 22:11
aha, ok! pa dobro je što se baviš i time, ja sam tu malo više upućen i siguran sam da bi dobro došao neko novi na ovoj maloj dosadnoj somborskoj sceni! važno da se radi! Respect!
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu