Poslao: 06-11-2008, 00:08 Alfa 5 - Vejtin 4 Zejtin EP
Alfa 5 cine dve ugljese koji su svoj debi promo sranje snimali od onomad,tacnije januara 2007 pa do sadE,pre neki dan.Nash je rep kakav je takav je,snimamo jer nam se snima,izvalili smo da to sranje mozemo da radimo a da ne mozemo biti potpisani ni za jedan dom.Pre svega bi voleli da zafalimo nasim stugljama a to Tribalu (des tribunal jebote te zarko!),za opasan mix,dva bita i mogucnost da sranja snimamo kod njega,Force-u za dva izazetno emotivna bita,root out-u sto je uspeo da nas skonta i odradimo to sranje zajedno...i da se izvinimo 3manu sto smo ga iskasirali za njegov mixtape i uzelo sranje za nas.Pozdrav za PMF ekipu i rikverc ekipu i za sve ljude koji su budale.
sto se tice bitova,znaci jebi ga i opasno tribal,nauci me da repam i alfe tribal,root out na vejtin 4 zejtin,3man na debelom wu tangu,midzet fanovi od debasera.
Sceno,sagni se
sranje je so fresh so clean,i vrteće se dosta dugo,eto ipak neko drži scenu
Pre svega da iskomentarišem sjajne beatove,ne zna se stvarno šta je najbolje ovde,sve je baš perfektno .
Ima baš onako prejakih,quotable linija,i onaj Nothing but silence(debaser)beat je lepo upao,sjajno ste legli,izbor za prvu traku je sjajan takođe,uglavnom sam naviko da su mi te prve pesme dosadne,ovo je baš lep uvod u ep.
nauči me da repam,prekul beat stvarno,odlično je .
tribal mi je odličan na refrenu kod zejtina,lepo,dnb rap,i onaj robot efekat na bekvokalima mi je sjajan takođe.
da ne lupam previše,ovo je predobro,baš ne postoji nijedna traka koja je dosadna,ili pa neki favoriti,čak je i skit prejak,možda i najjače nešto što sam čuo kod nas ove godine.
Pohvale,stvarno,vrteće se,ko što rekoh.
od ovoga ochekujem najludhi underground rep u poslednjih par godina.a mozhe i ikad.kaver necu ni da komentarishem do jaja mi je.skidam pa slusham oko trojke i ostavljam josh jedan komentar...dnb stvar je kidalica provereno:)
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5666 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 06-11-2008, 01:55
od prilike isto mišljenje kao tormentor. tvrdo je ovo pre svega zbog vas dvojce, bitovi su sjajni mada sam očekivao tvrdje, lirika i izvedba pogotovo kod lonze zahtevaju pažljivo slušanje i to mi do jaja, čini ovo slušljivim samo za one koji kapiraju i to mi se čini tvrdim. haha, ali ludnica je na svakoj traci, znači obojca imate jako kul provale u svakoj pesmi, radite totalno drugačije od drugih, meni ste skroz bolesni od kad sam čuo "opasno", ali evo baš sad pričam sa tormentorom, ne nadam se nekom ostavljanju traga u repu jer ovo će retko ko skapirati na pravi način, pogotovo zbog lonze koji vodi trku sa snerovima... ali jbg, to čini ovaj rep takvim kakvim jeste i meni je gotivan. u svakom slučaju sranje je freš do jaja, i ovo treba da se lepi jer kapiram da ima ljudi kojima će se svideti ovo.
nemam neku omiljenu stvar, u stvari imam: Skit!
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Pridruzio: 14 Mar 2008 Poruke: 83 Gde živiš: Podgorica i Bugarska
Poslao: 06-11-2008, 14:09
zejtin je med
_________________ Flow chameleon, worth bout a million
Sell bolivian, Feds in oblivion
Bitch Brazilian, purse reptillian
Took her from far off island like Gilligan
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu