Starost: 17 Pridruzio: 25 Feb 2008 Poruke: 1270 Gde živiš: 037
Poslao: 11-09-2008, 16:40
VeB Pisao:
M.R.K. Pisao:
Sigurni smo u pobedu ha? heheheh A sta bi mi preporucio u medjuvremenu, da vidim malo oko flow-a, a? Videcu da skinem ovo malo kasnije sad me mrzi pa dobijas koment...
Ne,nego sam uvek spreman...To sam hteo da kazem...A uglavnom imam vremena,jer mi ga malo i treba...A shto se tiche preporuka,ipak taj flou u tekstovima ti je najvaznija stvar,nishta ti ne vredi bez njega...Jebiga,poradi malo na njemu,pishi nechim technim...
videcu malo da poradim sto se toga tice...
ontopic:
glas Veb, nista posebno ali solidno, dok je ovaj drugi (glupo mi da pisem neafirmisan) uradio slabo... Stoga:
Starost: 19 Pridruzio: 26 May 2008 Poruke: 772 Gde živiš: Novi Sad gari
Poslao: 11-09-2008, 16:51
Neafirmisani jako slabo i jako prajsles + imash i autogolova...a VeB bacio chisto radi vezhbe,sasvim ok i kao shto ti rekoh flow ti je ovde bolji nego na turniru...samo cepaj brate...
2:0
_________________ e sad mi poshalji pp da me pitash zashto mi nisi vishe u potpisu
Poslednji izmenio Djare dana 11-09-2008, 16:53; izmenjeno ukupno 1 puta
Starost: 17 Pridruzio: 07 Sep 2008 Poruke: 213 Gde živiš: Vrnjacka Banja
Poslao: 11-09-2008, 20:14
Neafirmisan:
na majku mekan ko zelatim pa od tebe pravim puding-jako dobro
ne bi imao vruce rime ni da pises ih na ringli-SJAJNO
Nije los betl ali si mogao malo vise da se potrudis da saznas vise o VeB-u i da rokas personal ali za prvi betl je sjano
VeB:
Dzabe spretna lirika kad si neafirmisan-nije lose ali to treba jako bolje da se isprati flow-om
ti si nevidljiv kao crnac u tami-sasvim solidno
ova sa Cofijem je super smisljeno ali jako los flow,VeB ptrudi se da to poboljsas...
Glas:N.E.A.F.I.R.M.I.S.A.N. 2:1
_________________ Lajnovi mi brzi pa pokusavam da ih stignem
Starost: 19 Pridruzio: 04 Jul 2008 Poruke: 183 Gde živiš: Slavonski Brod
Poslao: 11-09-2008, 21:34
FactoR Pisao:
Neafirmisan:
Nije los betl ali si mogao malo vise da se potrudis da saznas vise o VeB-u i da rokas personal ali za prvi betl je sjano
VeB:
Dzabe spretna lirika kad si neafirmisan-nije lose ali to treba jako bolje da se isprati flow-om
ova sa Cofijem je super smisljeno ali jako los flow,VeB ptrudi se da to poboljsas...
Glas:N.E.A.F.I.R.M.I.S.A.N. 2:1
Starost: 17 Pridruzio: 07 Sep 2008 Poruke: 213 Gde živiš: Vrnjacka Banja
Poslao: 11-09-2008, 21:36
Citat:
FactoR Pisao:
Neafirmisan:
VeB:
Glas:N.E.A.F.I.R.M.I.S.A.N.
2:1
glas VeB
Brate svako ima pravo na svoje misljenje...
Respect
_________________ Lajnovi mi brzi pa pokusavam da ih stignem
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu