Respekt i za tebe...Samo nemoj da gledash tako MRKo...
A tekst je ovde neshto slabije od kistajla,pisao sam uz bit chisto da bih vezbao flou...Ono,ja se ne ljutim...A meni su prvi betlovi bili sa bolesnim incestnim prozivkama,tako da ne mogu da poredim sa ovim ovde...
_________________ Shutiram fristajlove kao skinhedsi rome...
Starost: 22 Pridruzio: 24 May 2008 Poruke: 557 Gde živiš: Pozega 031 West
Poslao: 12-09-2008, 19:28
Glas Veb zlikovac...
_________________ College students say to me "you ain't smart"
Record label A&Rs say: "this ain't art"
these are the contents of the Covenant of the Ark
listen to my chest beat tell me this ain't heart ?!
Starost: 17 Pridruzio: 25 Feb 2008 Poruke: 1268 Gde živiš: 037
Poslao: 14-09-2008, 18:00
ZoX Pisao:
Glas NEAFIRMISANI
4:2
6. Glas mora sadrzati objasnjenje (pa makar i minimalno) da bi se uvazio (ko ne ispostuje ovo pravilo, bice upozoren da ponovi glasanje ili ce mu post biti izbrisan!) Nakon glasa, na dnu vaseg posta, mora stojati trenutni omer glasova.
6. Glas mora sadrzati objasnjenje (pa makar i minimalno) da bi se uvazio (ko ne ispostuje ovo pravilo, bice upozoren da ponovi glasanje ili ce mu post biti izbrisan!) Nakon glasa, na dnu vaseg posta, mora stojati trenutni omer glasova.
Sta ima da objasnjava,obojica su iz Vrnjacke Banje, i to bi bilo to sto se toga tice.
Neko jeste...A ni meni nije bilo to najjasnije,za shta sam ja ispao fer,prema kome,i zashto me nisu pustili na turnir kad jesu,al' ono,to je verovatno jedna od 10 misterija univerzuma,tako da je pespredmetno raspravljati o tome...Mir...
_________________ Shutiram fristajlove kao skinhedsi rome...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu