Starost: 18 Pridruzio: 13 Jan 2008 Poruke: 1020 Gde živiš: Sid, Srbija
Poslao: 07-03-2008, 13:51
@ludi & kavabanga - Ae, mogli ste bar prokomentarisati nesto (snimak, tekst i munje) . Ako nista drugo, bar da znam u cemu gresim, pa da se ne ponovi greska i pisite rezultat na dnu posta).
Starost: 16 Pridruzio: 25 Aug 2007 Poruke: 902 Gde živiš: Vranje kurvo
Poslao: 07-03-2008, 14:38
ae ovako.
psajhov snimak shto se tice produkcije dosta bolji.Elem nismo ovde ocenjivati produkciju.Tako da to necu uzeti u obzir.
Citat:
Psajho fino teče ovde, flow do jaja, snimak fino ispao. ima par višesložnih multija i to mi se svidja. Pančevima nisam bog zna kako oduševljen, imaš par poredjenja, sa onim čuvenim "like" odnosno "kao", ali nema neke bimbastične metafore, eto samo dona ares i šimšire su mi do jaja.
Citat:
zerže, dva tri lajna do jaja, ostalo mi se ne svidja, ili je neki reprezent, ili pokušaj panča koji nije dovoljan da se dobije psajho. imaš fore tipa "nikad nećeš biti kao ja" bla bla bla. nemaš metafora, igre reči, i te rep munje što bi delfa reko. tečeš po bitu ali izvedba mi se ne svidja, moglo je bolje, bekovi tokom cele pesme gotovo, produkcija te je ubila realno.
delim mishljenje sa crnjom loonom tj.ovo shto sam citirao.To vam je moje mishljenje.Oboje ste super uradila al eto slushljivije mi je i bolje psajhovo.
Glas Psajho
Psajho 7:3 zerg
odo' ja do studija
Drama Drama Delight
Starost: 19 Pridruzio: 28 Oct 2007 Poruke: 427 Gde živiš: Loznica
Poslao: 07-03-2008, 16:41
Psajho
8:3
Drama Dilajt bato!!!
http://www.myspace.com/dramatheart
Ja glasam za Zerg-a... Vise mi se svidja njegov battle, a Psajho je mogao mnogo bolje da odradi... + ako uzmemo u obzir da Zerg nije MC, Zerg ga je ubio...
ej da, miloše, veze nemaš, okej, ortak si mu, kao i ovaj ajs berg, ali ono REALNOST!
mislim verujem da vas zerg nije zvao aj glasajte za mene, možda i jeste, ali onooo realnost!
eo ja sam dao komentar koji je tačno kakav treba da bude, kad moram da se ufuravam. znači svaki lajn sam ocenio i imao sam neki podjednak kriterijum za obojcu, znači šta je kod jednog sranje tako je i kod drugog.
i ne može niko da kaže da je zerg bolji ovde, nema ličnih osećanja prema zergu.
tako da momci prepoznajte pa onda kenjajte.
[ Added: 8 March 2008, 12:09 am ]
ej da, ako oćete sledeći put neki malo ozbiljniji betl, odredite sudije, a ne ovako ovi pacijenti da ocenjuju,
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Starost: 18 Pridruzio: 13 Jan 2008 Poruke: 1020 Gde živiš: Sid, Srbija
Poslao: 08-03-2008, 15:09
Ljudi, samo mi nemojte spominjati te ortake, kao "Ortak ti je pa je glasao za tebe". Ja nisam nikog zvao da glasa za mene, niti protiv mene, tako da te price ostavite po strani.
Loon, tebi hvala na onom obrazlozenju. Kad bi svi tako glasali, gde bi nam bio kraj
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5675 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 08-03-2008, 17:34
Chika_Zerg Pisao:
Ljudi, samo mi nemojte spominjati te ortake, kao "Ortak ti je pa je glasao za tebe". Ja nisam nikog zvao da glasa za mene, niti protiv mene, tako da te price ostavite po strani.
okej, nisi ti zvao, ali fkt da je ovaj lošmi glaso za tebe iz drugih razloga, štp opet ne mora da znači da si ga ti to naterao
Chika_Zerg Pisao:
Loon, tebi hvala na onom obrazlozenju. Kad bi svi tako glasali, gde bi nam bio kraj
ništa brate. al pazi nije samo fora u formatu glasanja, nego i u tom ocenjivanju... šta neko će da dodje i za neki lajn kaže "do jaja" a ustvari je krš. primer. ili neko ne zapazi neki wp il nešto. zato savetujem:
Loon Pisao:
ej da, ako oćete sledeći put neki malo ozbiljniji betl, odredite sudije, a ne ovako ovi pacijenti da ocenjuju,
znači bilo da je lirički ili audio, svaki donekle ozbiljan betl bi trebalo da ima, lupam, četvoricu sudija i kao peti glas publike, ili dvojcu sudija i treći glas publike. to je za ovako neizvesne betlove i ozbiljnije betlere, za ovog skubija itd nema potrebe stvarno.
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Starost: 20 Pridruzio: 12 Aug 2007 Poruke: 1402 Gde živiš: kosovska mitrovica
Poslao: 13-03-2008, 18:34
Quake Pisao:
Psajho : bolja produkcija,bolje plovi kroz ritam/flow,ima po koji dobar punch i kao sto loon reche ima neke koje ne udaraju... "imash brz flow isp'o si jer si prestig'o matru" tu je na to matru omashio sner ali ono,izvedba je stvarno okej...
Zerg : produkcija bezveze...par super pokusaja,mada mi se vise svidja psajhov flou, stikle debljina i karibi dobri udarci, poredjenje na kraju beshe super... ali ipak :
Psajho 4:0 Chika_Zerg
Mislim da se Skubijev glas ne racuna posto je detaljno opisao oba betla...
GrounD Pisao:
pozdrav svima
glasam za chika zerga jer mi se vise svidja izvedba i flou, tekstovi su tu negde,mlaki punchevi sve u svemu... pozdrav
Psajho 9:5 Chika_zerg
provali ga keve ti, kakav pajser, sa jednog accounta glasao za mene, a sa drugog za Zerga...
_________________ qq brateeee.. koji prajsles na lirichkoj i audio sekciji..........
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu