Starost: 20 Pridruzio: 12 Aug 2007 Poruke: 1402 Gde živiš: kosovska mitrovica
Poslao: 15-03-2008, 17:55
Teodul Pisao:
ја мислим да је већина гласова отишла псајху само зато јер је он ''делфагоров''. А не зато јер је бољи (а реално није).
Мој глас иде Зергу. Заиста га је реално испрозивао..
''ууппссс то је делфа за тебе спремна курчина''
brate kako sam ja to delfagorov jbt? mi smo ortaci ko ti i zegr, i shta da kazhem, glasao si za zerga shto je tvoj a? ... oke je to ti imash pravo da glasash za koga hocesh nije problem, ali batali to "ja sam delfagorov"...
Starost: 16 Pridruzio: 26 Oct 2007 Poruke: 357 Gde živiš: Zvecan , Kosovo
Poslao: 15-03-2008, 19:31
Citat:
Psajho fino teče ovde, flow do jaja, snimak fino ispao. ima par višesložnih multija i to mi se svidja. Pančevima nisam bog zna kako oduševljen, imaš par poredjenja, sa onim čuvenim "like" odnosno "kao", ali nema neke bimbastične metafore, eto samo dona ares i šimšire su mi do jaja.
znaci slazem se sa loonom ...
moj glas Psajho 9-6[/quote]
Pridruzio: 19 Sep 2007 Poruke: 648 Gde živiš: Srbija
Poslao: 15-03-2008, 20:40
Psajho Pisao:
Teodul Pisao:
ја мислим да је већина гласова отишла псајху само зато јер је он ''делфагоров''. А не зато јер је бољи (а реално није).
brate kako sam ja to delfagorov jbt? mi smo ortaci ko ti i zegr, i shta da kazhem, glasao si za zerga shto je tvoj a? ... oke je to ti imash pravo da glasash za koga hocesh nije problem, ali batali to "ja sam delfagorov"...
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5666 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 15-03-2008, 22:57
HAHAHAHA Morbide ja razumem da onaj Miloš laže sebe zbog prijateljstva, ali ti koji si donekle intaligentniji... lažeš sebe. Meni je pcaja drug i sve net ortak ali sam obrazložio svoj glas, i realan sam bio u svakoj reči. haha ja ne mogu da verujem.
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Starost: 21 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 2800 Gde živiš: Bor
Poslao: 17-03-2008, 09:40
Teodul Pisao:
Psajho Pisao:
Teodul Pisao:
Ја сам гласао за Зерга јер је бољи. Да си ти био бољи гласао бих за тебе. Али ниси.
A šta tebi daje za pravo da misliš da je tvoj sud nepogrešiv? Ja nisam glasao jer su radili na mom beatu ali je po meni bolje odradio psajho. i to dosta bolje što se tiče flowa a tekst im je tu negde.
_________________ DOĐI KOD MENE DA PRAVIMO SEME
Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu