Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2776 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 14-05-2008, 22:54
najnovije vesti. kud ne nastupa zbog nekih nesporazuma nekih.
lonzO cirkamo i kidamo mikrofone doduse radim samo jednu pesmu,al cirkacemo , dount vRi
[ Added: 17 May 2008, 3:10 am ]
mnogo je bilo pijano nagudriranno i to. bar kod mene. iako nisam ni bio na kopizima jebote. al bilo je ono,klub na dva sprata,jedno 1500 ljudi moze da stane a ne moze da se dise. haos. strasno.
[ Added: 17 May 2008, 4:11 pm ]
NAJJACI JE TIMBE :
"JEL STE SPREMNI ZA ODVRATNE SCENE !?!??!?!" - I SKIDE MAJICU COVEK )))))) diablo,ja i ti nismo nista za njega
_________________ Želja vam je imat' flow,kad će bit' ispunjena ?
Tećićete tek kad vas prožvaćem i ispljunem van
Moje gostovanje tvori pravi rep al-buum,
Jer sjedam na ovo sranje kao karijes na zub
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2776 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 21-05-2008, 13:14
ajzak je rekao da davno nije ovako bilo na koncertu njihovom.
znaci brate 1500 ljudi,cim on kaze ej ili bilo sta svi eeeeeeej. ili fazon "Kome smrdi pazuh nek digne ruke u vazduh" - svi digli ruke Al' nisam bio tamo jebi ga; /
_________________ Želja vam je imat' flow,kad će bit' ispunjena ?
Tećićete tek kad vas prožvaćem i ispljunem van
Moje gostovanje tvori pravi rep al-buum,
Jer sjedam na ovo sranje kao karijes na zub
ajzak je rekao da davno nije ovako bilo na koncertu njihovom.
znaci brate 1500 ljudi,cim on kaze ej ili bilo sta svi eeeeeeej. ili fazon "Kome smrdi pazuh nek digne ruke u vazduh" - svi digli ruke Al' nisam bio tamo jebi ga; /
Te fore svuda koriste, i uvej je tako...
Kada je bilo Wikler u Beceju sa Marchellom, onda se on tako gubio, a i svi ostali za njim...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu