ni ja ne volim da igram basket ko pizda, ali volim da taj sket bude lep, da ima dobrih fora, driblinga...da protnem kroz noge, neka sistencija ovo ono, al ne podnosim ovaj seljachki basket, ovo shto kaze nemi "dignesh lakat i pravo na kosh''
jebo takav basket, nije zbog grube igre, nego zato shto je ruzno i neatraktivno
Novo Selo kontinent... Lepo pise na ulasku u Novo Selo (periferija Beceja u kojoj zivimo 5ko i ja), ULAZIS NA SVOJU ODGOVORNOST...
Starost: 17 Pridruzio: 25 Feb 2008 Poruke: 1672 Gde živiš: 037
Poslao: 03-07-2008, 21:40
maderfaker Pisao:
U Risnu, to ti je neko mesto pokraj Kotora...
U brate tamo sam isao na more prosle godine... Mnogo zajeban onaj put i krivine gore, el da?
Sto se tice teme, sjabao sam nogu na basketu, nema da ustajem do desetog
Starost: 16 Pridruzio: 04 Jun 2008 Poruke: 523 Gde živiš: Nedje u CG
Poslao: 03-07-2008, 22:33
M.R.K. Pisao:
maderfaker Pisao:
U Risnu, to ti je neko mesto pokraj Kotora...
U brate tamo sam isao na more prosle godine... Mnogo zajeban onaj put i krivine gore, el da?
Sto se tice teme, sjabao sam nogu na basketu, nema da ustajem do desetog
Moglo bi se reci da je put krsh... Ja sutra ujtro na trening, da se smaram...
ni ja ne volim da igram basket ko pizda, ali volim da taj sket bude lep, da ima dobrih fora, driblinga...da protnem kroz noge, neka sistencija ovo ono, al ne podnosim ovaj seljachki basket, ovo shto kaze nemi "dignesh lakat i pravo na kosh''
jebo takav basket, nije zbog grube igre, nego zato shto je ruzno i neatraktivno
Novo Selo kontinent... Lepo pise na ulasku u Novo Selo (periferija Beceja u kojoj zivimo 5ko i ja), ULAZIS NA SVOJU ODGOVORNOST...
shta ti je, al ozbiljno SHTA TI JE!?
_________________ Svi su brate crnci, ja sam Barak Obama
Starost: 17 Pridruzio: 25 Feb 2008 Poruke: 1672 Gde živiš: 037
Poslao: 09-07-2008, 19:36
Uh nije me islo bas dugo, znaci brukao sam se koliko mi je los bio sut, al konacno me je opet krenulo, znaci 3 basketa za radom nisam mogao da promasim, i ispod kosa skok i sve uz to sa nogom koju nisam jos potpuno zalecio... hvala bogu da je krenulo konacno...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu