ulichni koshevi su obichno nizhi,kao i oni u shkolskim dvoristima..:D
Enivej,ja se sad vratio sa mora,posle 20 dana..loptu nisam shutnuo.....vratio sam se malo u formu..ali nije to to..pf..bice to dobro valjda..
Vratio se u formu..
Ali sad sam sjebao ruku..tj shaku..nabio je...
S'obzirom kakva mi je ruka..pogadjam lepo..samo shto me na svaki malo jachi pas preseche..:D
E da..Ljudi, kakvi ste sa upotrebom slabije ruke?
Starost: 18 Pridruzio: 07 Jun 2008 Poruke: 493 Gde živiš: Na-Armiranom-Betonu
Poslao: 17-08-2008, 18:46
ja slabiju,levu ruku ne koristim skoro nikad,osim kad ga drkam,pa posluzi (redak slucaj)
ChoME
Starost: 25 Pridruzio: 25 Nov 2007 Poruke: 408
Poslao: 17-08-2008, 19:00
jednom sam drko levom slabijom, jer sam desnu udario, pa je doktor kralj pogledo onako, skapiro zashto sam dosho, i reko ajd klincu longetu gipsanu!
sjebo sam ruku kad mi je glupi cvopa shutnuo loptu a ja bio na golu...
nikad nisam voleo da budem golman...
glupi pacov, jebo sam mu majku...
Danas bila lepo basketa.ne toliko brojchano,ali se igralo non stop..
Enivej..mislio sam na upotrebu u basketu...Pogotovo pri polaganjima..:D
Joyful
Starost: 17 Pridruzio: 23 May 2008 Poruke: 60 Gde živiš: Pk/Bgd
Poslao: 24-08-2008, 21:02
Ajd i ja da reknem koju. Nisam nikada trenirao basket i to mi je do sada najveca greshka u zhivotu. A i jbg bio sam elegantno poponjen i dosta spor i trom u periodu kad se obichno pochinje sa basketom (3-4. razred osnovne). Inache cale mi je, u ono vreme, bio jedan od talentovanijih bekova pa je chak bio i u omladincima Zvezde, ali je batalio zbog faxa. Ja negde od 6. razreda barem 3 puta nedeljno odem sa ortacima na shuterski basket (ponekad uleti i regularni ). U zadnje vreme sam opasno dobro napredovao tako da imam dosta dobar shut i levom i desnom rukom (kao Rashid Valas), solidan desni ulaz, za svoju visinu 180+ odlichan skok i dobru asistenciju. Ne valja mi levi ulaz i moram da poradim na tehnici. Nafalio sam se k'o nenormalan ! Pozdrav svima!
E..provalio sam da pitam obruch iz mesta..xD
Enivej..sad sam tu negde oko 185..:D
@Joyful
Isti slushaj..nisam bio popunjen, ali nisam voleo kosharku..Mlad i neiskusan..Chak me je i trener lokalnog kluba zvao..ali ja nisam hteo..kreten..xD
Pocheo sam u Novembru 07 da igram..;D
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu