Obaveštenje 

Pogledaj prethodnu temu «» Pogledaj sledecu temu
basket u kraju
Autor Poruka
Illidan 
kazanova morona

Starost: 17
Pridruzio: 12 Apr 2008
Gde živiš: SD bejbe
Poslao: 13-04-2008, 19:20   basket u kraju

basket obozavam, ne igram tolko cesto kolko bi voleo jer su ovde kod mene svi klosovi :D navijam za partizan nas najbolji klub, jaca strana...sta nije :mrgreen: ...p ne znam...odlican skok i davanje poena iz teskih pozicija...lepo je sve to ali vrlo brzo i lako zaradim 5 licnih :mrgreen: ...tako da mi se i neisplate puno ove jace strane :D

M.R.K. 
Kosovo u srcu

Pridruzio: 25 Feb 2008
Gde živiš: 037

Poslao: 13-04-2008, 20:53   

pod jaca strana mislio sam skok, sut, igra u reketu, asistencije, ulaz... Tako to...

nemy 
nigga

Starost: 18
Pridruzio: 17 Jul 2007
Gde živiš: 021 BECHEJ
Poslao: 14-04-2008, 01:05   

Ja sam dosta nizak za kosarku, ali svejedno igram.. Pre neki dan smo drugar i ja oprali na basketu kosarkase sto ovde treniraju... Ja ne bih rekao da mi je jaca strana sut, jednostano me kenja, ali dosta sam brz, pa lako mogu da se probijem do kosa...

Loon 
ovaj riga ovde!

Pridruzio: 18 Jun 2007
Gde živiš: vršac gari
Poslao: 14-04-2008, 19:36   

jak sam kao stena i gde udarim tu trava ne raste
baš sam pričo sa petkom, ono svi košarkaši su slabići, imaju kondicije i snage ali su toliko slabi da je to neverovatno, a mogli bi da budu životinje, da ih treniram dva meseca bili bi 20x fizički jači.
a ja ovako najjače mi ide kad se zaletim ko vepar i odradim obrnut dvokorak ka košu i položim na drugi obruč, šut mi je uvek bio kul deo, volim da iz bajd veja šicam sa distance i volim da igram ledjima, mislim ono kad bi igrao sa nekim od dva i po metra usudio bih se da igram ledjima. volim da igram sa nekim višim i da cepam pik en rol, snalazim se u prostoru pa mi i ide taj napad, volim da vidim da se lepo postavi trougao u basteku 3 na 3. itd itd. trenirao sam basket u hemofarmu u mladjim danima al sam batalio. ali ono znam da igram ali mi treba treninga da se vratim u formu. i da igram i u pare.

M.R.K. 
Kosovo u srcu

Poslao: 14-04-2008, 19:53   

Citat:
imaju kondicije i snage ali su toliko slabi

:lol: :lol:

I ja volim ledjima da idem, ali ne znam kako ti radis, ja pokusam da osvojim sto vise prostora, i onda samo brzi fade away... To sam bas ono izvezbao... Inace jace strane su mi skok i sut, a slabiji sam sto se tice tehnike, ali poceo sam i to vidno da popravljam... Trojke ne sutam, jer ne mogu sa sigurnoscu da dam vise od 60-70% kad sam sam, pa sto bi se onda proseravao... Inace me mnogo nervira kad neko generalno nema pojma da igra, suta 100 puta, 100 puta promesi, i 101. put da trojku, to je ono :wee ... Nikad mi to nije uslo u glavu...

Loon 
ovaj riga ovde!

Pridruzio: 18 Jun 2007
Gde živiš: vršac gari
Poslao: 14-04-2008, 20:49   

M.R.K. Pisao:
Citat:
imaju kondicije i snage ali su toliko slabi

:lol: :lol:

pa hoću da kažem da su izdžljivi i da su snažni obzirom na svoju gradju ali definitivno mogu da nabace svako po 10 kila mišića i da ih ojačaju do granice. eto "mali" petko ima tri ipo metra deca mogu za ku rac ljuljaške da mu kače, a ima, kolko mi reče, oko 65 kila, najviše 70. a može da ima 85 kila, kada bi nabacio kilažu i krenuo da radi pod kontrolom stručnjaka, a ne ovih šabana ovde kod nas. mislim dečko je lud ja ne znam vraćamo se iz grada on pojede dve pljeskavice i pita me dal imam da mu pozajmim 30 din fali mu za još jednu... ali troši se nenormalno. a znam zašto treneri to ne žele, ako oni ojačaju, boje se da ne izgube osećaj za loptu, pa i ne forsiraju to previše...

e da mrk ja idem ledjima ka košu, ima tu par forica gde kombinuješ fintu šuta ili polaganje od dole gde uvek izvučeš "faul+važi" ali ono sve je tu sirova snaga i borbenost i naravno snalaženje

M.R.K. 
Kosovo u srcu

Poslao: 14-04-2008, 20:58   

jbg brate ne mozes fintu bas na svakome da izvedes, ne padaju svi na to... Ali vecina pada :D A kad sam ono u guzvi ispod kosa nikad to ne silujem da bacim kako bilo pa ce biti faul... Trudim se da je izvadim u tom slucaju iz reketa, pa onda sut iz distance... Jbg znas valjda i sam koliko je zajebano biti suter, a da nemas makar malo ono tehnike... Meni je zajebano, imam brze ruke mislim, ali ne mogu bas tako da baratam jer sam visok 1.86 a tezak jedva 70 nesto (3-4, nemam pojma)... Suter moze da se istakne kad je cela ekipa dobra, i kad igraju na njega, a jebes ti to kad igras sa budalama sto sutaju ko da izvode aut, a nece da dodaju....

aer`dva 

Starost: 15
Pridruzio: 13 Jan 2008
Gde živiš: prti bg
Poslao: 15-04-2008, 19:07   

ja skoro svaki dan igram u kraju...
jace strana mi je u tome sto lesim i trojkama i ostalim pozicijama...
jbg sta da kazes ne sere me vec je to iskustvo....
salim se al jeste tako stvarno dosta me sere,,,a i trenirao sam 5 godina basket pa ono....

nemy 
nigga

Poslao: 15-04-2008, 19:08   

ja ne znam, ali me tako sere da ljudi misle da znam.... Cak igram i za skolksi tim... :mrgreen:

M.R.K. 
Kosovo u srcu

Poslao: 15-04-2008, 19:16   

Ja sam iskreno bio zesci antitalenat, najgore sam igrao u odeljenju, a moguce i u skoli... Onda sam na proslo leto poceo redovno da igram, i vezbam sut (cale mi je dosta pomogao, on odigrao i par utakmica za partizan u mladom timu, al bio previse nizak da nastavi profesionalno sto je inace to nadoknadjivao odlicnim skokom) Covek i sad ima bolji sut od 90% ovih likova sto se kurce da znaju... Uvek sam dolazio 2-3 sata ranije pre samog basketa da vezbam sut, i sad one sto su me vozali ko majmuna, mogu da kidam sa nulom... Ranije sam se ono skenjavao da ne promasim, pa bas zato sjebem zicer il tako nesto, al sad sam bas ono nabio samopouzdanje, prosto imam osecaj da mogu da dobijem koga hocu... To je pola igre...

nemy 
nigga

Poslao: 15-04-2008, 20:10   

Ja obicno kada igram, kada oni imaju napad, odmah razvalim ovog sto ga cuvam, pa taj posle do kraja ne sme da se kurci... :D

M.R.K. 
Kosovo u srcu

Poslao: 15-04-2008, 20:39   

ja isto na pocetku skacem ko lud, udarim par banana, pa onda niko ne sme do kraja da se kurci :D

nemy 
nigga

Poslao: 15-04-2008, 20:40   

Ja udaram po rukama... :mrgreen:

M.R.K. 
Kosovo u srcu