Starost: 17 Pridruzio: 25 Feb 2008 Poruke: 1679 Gde živiš: 037
Poslao: 12-03-2008, 12:56
diablo Pisao:
ja imam upalu misica vec 3 god konstanto posle svakog treninga
stvar je psihe karaktera i volje
Brate jedno je upala a jedno onaj umor posle treninga... Upala ti je onaj bol na dodir, a umor ti je kad su ti ruke teske i ne mozes da koordiniras pokrete (evo na primer prekljuce mi je trebalo 20 minuta da ubodem kljuc)
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5685 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 17-03-2008, 00:05
ja upravi skidam masu je bem mame a snage imam ko vo nije da se kurčim, debeo sam i dalje, ono nisam jako ali imam još malo da poradim na kilaži. još 4 kile i to je tačno koliko treba da imam, računali su profesionalci masu mišića imam, baš sad zadovoljan veličinim mišića znači za sada je taman, a definicija mi treba. jbg sad sam se malo opustio ne radim ništa uopšte, baš sam ko mrtav.
reko sam na onoj temi (ne znam kojoj) da sam nabavio ono čudo što nakačiš na ruke i noge ... sad ne znam da li je neko imao iskustva sa tim, da li je nosio, eo ja nosim par sati bre, i skinem i mogu da kažem da ima dejstva. do duše ovo što ja nosim je lagano kad pogledaš ali kad bukvalno živiš sa tim, navikneš se na to, kad skineš letiš.
a za hemiju: nikad nisam i neću. eo drug letos kreatini pa se punio vodom, imo kao neku ruku zajebanu, i u petak na rodjendanu on me steže za biceps kao da vidi, i ja njega da pipnem da vidim dal je napredovao, kad ono kost i koža znači prekinuo je sa radom i pipio ku rac.
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Spook^^
Starost: 17 Pridruzio: 16 Mar 2008 Poruke: 44
Poslao: 17-03-2008, 11:34
Chika_Zerg Pisao:
Dark Pisao:
Jebala vas teretana!!!
Brate, zavisi kako gledas na teretanu. U svakom slucaju je bolje ici u teretanu nego svariti dzok i popiti kilo rakije
ehehhe "jebla vas" , ja sam sebi uvek govorio teretana je njesra ovo ono da nikad necu ici tamo ... ali na kraju brat i kewa me naterali tako da sam redovan u tom sportu ...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu