Starost: 17 Pridruzio: 25 Feb 2008 Poruke: 1679 Gde živiš: 037
Poslao: 18-03-2008, 13:19
Loon brate ja ti preporucujem da batalis te tegove, ako je to ono sto ja mislim, jer ces pojebati zglobove, znaci znam jedno 3-4 coveka kojima se desilo isto... I sto se tice preparata, jedno je kreatin, anabolici i ta sranja, a jedno su proteini, to je bezopasno, al opet ne koristim nista...
Starost: 16 Pridruzio: 25 Aug 2007 Poruke: 902 Gde živiš: Vranje kurvo
Poslao: 18-03-2008, 16:30
djeaaaaaaa
trenirao sma ranije (negde godinu dana bash ono aktivno) al sam bio batalio....bla bla bla.obaveze i ta sranja.
Eo dogovorio sam se sa ortacima da od veceras pocnemo aktivno sa treniranjem.Bice cool
Starost: 18 Pridruzio: 25 May 2007 Poruke: 1341 Gde živiš: 025 Sombor
Poslao: 18-03-2008, 18:56
M.R.K. Pisao:
Loon brate ja ti preporucujem da batalis te tegove, ako je to ono sto ja mislim, jer ces pojebati zglobove, znaci znam jedno 3-4 coveka kojima se desilo isto...
Au brate... ja sam bas ovih dana razmisljao da kupim te tegove i sad si me 'bacio' u nedoumicu...
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5685 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 18-03-2008, 20:38
netačno skroz. zavisi od tegova sve. teg ne sme da ti padne do članka na nozi, a ni na ruci. to je bitno. nije ni čudo ako bole zglobovi a teg olabaviš tako da padne na zglob. bitno je samo kako nosiš.
eo ja nosim i mogu reći ono, igram basket sa njima, i na pola partije skinem tegove, i posle ono, imaš sećaj da letiš. skočiš i čekaš da padneš. strašno kako poboljša odraz.
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Spook^^
Starost: 17 Pridruzio: 16 Mar 2008 Poruke: 44
Poslao: 18-03-2008, 22:48
FreeMe_G Pisao:
M.R.K. Pisao:
Loon brate ja ti preporucujem da batalis te tegove, ako je to ono sto ja mislim, jer ces pojebati zglobove, znaci znam jedno 3-4 coveka kojima se desilo isto...
Au brate... ja sam bas ovih dana razmisljao da kupim te tegove i sad si me 'bacio' u nedoumicu...
Pre svega najvaznije ti je da zagrejes zglobove,pa onda da se kreces sa tim tegovima ;)
Ali moje mishljenje je da ih batalite jer mnogo menja oblik oko zglobova i tu i tamo...nisu bash za preporuciti !
Starost: 18 Pridruzio: 25 May 2007 Poruke: 1341 Gde živiš: 025 Sombor
Poslao: 19-03-2008, 15:22
Loon Pisao:
teg ne sme da ti padne do članka na nozi
eo na jednom sajtu gde je online prodaja tih tegova pa sa stranje kao objasnjenje:
Citat:
Umesto da koristite obične tegove, probajte sa praktičnim Ankle Weight tegovima. Jednostavno ih pričvrstite oko zglobova nogu ili ruku i upražnjavajte svoj svakodnevni trening.
Starost: 16 Pridruzio: 25 Aug 2007 Poruke: 902 Gde živiš: Vranje kurvo
Poslao: 19-03-2008, 16:33
Ja sam to nosio pre god. dana i ima efekta.I to nije da sam nosio po sat-dva vec sam nosio po ceo dan .Nisam imao problema sa zglobovima.Ajd neki "bilder" neka uploduje svoju sliku da ga vidimo
Poslao: 11-04-2008, 20:41
Loon Pisao:
netačno skroz. zavisi od tegova sve. teg ne sme da ti padne do članka na nozi, a ni na ruci. to je bitno. nije ni čudo ako bole zglobovi a teg olabaviš tako da padne na zglob. bitno je samo kako nosiš.
eo ja nosim i mogu reći ono, igram basket sa njima, i na pola partije skinem tegove, i posle ono, imaš sećaj da letiš. skočiš i čekaš da padneš. strašno kako poboljša odraz.
Znam osecaj... Al uspeo sam da ga postignem bez tih sranja... A bez tog osecaja nema dobrog skok suta...
_________________ Косово є Сербія!
South Side FeedBack Respect
Pridruzio: 27 May 2007 Poruke: 205 Gde živiš: Nis
Poslao: 12-04-2008, 09:30
Secao sam to bio josh u srednjoj shkoli oko mesec i po dana dok sam bio nalozen da sa svojih 170 cm mogu da zakucam,bilo je poboljshanja nije da nije,al nisam bio najekstremniji slucaj koji je to radio,ortak je stavljao flashe s vodom i sa peskom u ranac i skakao ko budala jedno mesec dana,nakon toga preskakao je jebeni sto i preko njega kucao. Uzgred,zglobovi su mi zivi i zdravi a i on se ne zali na neshto a proslo je dosta godina od toga
Poslao: 12-04-2008, 09:50
Brate ja skok ne koristim da se kurcim kako mogu da zakucam (mada sada trenutno ne mogu, al za jedno 15 dana cu moci, nisam igrao neko kratko vreme). Skok mi najvise koristi za sut, jer sam bas ono istaknuti suter, tj to radim zaista dobro, a ostalo jedva osrednje, moze se reci i lose... Sad na leto se koncentrisem samo na tehniku... Mnogo je jak osecaj kad skoci covek od skoro dva metra da te blokira, i ladno mu sutnes preko ruke.
_________________ Косово є Сербія!
choopko
Pridruzio: 11 Jul 2007 Poruke: 139 Gde živiš: Batajnica
Poslao: 26-05-2008, 21:44
tegovi za noge su dobri ukoliko se pravilno koriste i to.. imam par ortaka koji su to koristili neprestano, pa su skroz razjebali zglobove, a opet znam likove koji su to koristili pola sata dnevno pa pod stare dane kucaju sa isprekidane linije... zavisi od coveka do coveka.. bitno je samo da kad osetis bol u kostima ili da su ti neudobni tegovi - momentalno ih skini..
sto se tice bildovanja, opet treba biti umeren, jer ako ides mesec dana redovno pa prestanes, isto je ko da nisi ni isao..
mogao bi o ovome do sutra ujutru da pricam jbt
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu