Starost: 18 Pridruzio: 25 May 2007 Poruke: 1341 Gde živiš: 025 Sombor
Poslao: 28-05-2008, 13:42
Dary Pisao:
FreeMe_G Pisao:
e a sta mislite o onom aa3 programu za veci skok i ta sranja ? valda je aa3 ;p
sta je to ... ?!
to je kao neki program koji radis valjda 15 nedelja i imas nekoliko vrsta vezbi, i navodno se posle toga moze krsa povecati skok. to je moj ortak radio ali je odustao u 9-oj nedelji zbog bolova u kolenima.
choopko
Pridruzio: 11 Jul 2007 Poruke: 139 Gde živiš: Batajnica
Poslao: 29-05-2008, 19:46
air alert 3 je program za povecanje odraza, ja nisam probao da radim, ali moja 2 ortaka su isto tako do 9. nedelje stigli i odustali... imam ja pun Q tih programa, sad cu da okacim...
1. neki programi, pogledajte
http://www.sendspace.com/file/xbagz4
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5690 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 30-05-2008, 02:17
Quake Pisao:
Ja sam ishao u teretanu iz zhelje da smrsham,a prestao sam da idem chim su me ortaci zvali na pivo. Tako da sam sad izdefinisan do jaja (:
dok god imaš višak kila ne bi trebalo da se bilduješ. uzalud je prilično, ja znam šta sam ja radio, ono bio sam krupan prilično za bodibilding pojmove. i šta sam radio, napumpao sam ruku do 40 i kusur, grudi ko kamen, i sve to. i onda sam stao i zapitao se, šta sam ja koji ku rac radio sve ovo kad je višak i dalje tu? i šta se onda desilo. uzeo sam da držim dijetu lepo, uz to nisam radio vežbe snage, samo kondicione, i naravno smršao sam, prepolovio sam se, zna Kopil koji je dolazio ovde, inače moj ortak, ono skinuo sam skoro 20 kila, ali postoji problem. ne suši ti se samo salo brate, nego ti opadaju i mišići, ja sam izgubio masu na grudima i rukama, ruke su mi ono kurčeva prašina, tako da moj savet za sve koji imaju vvišak kila: smršajte, pa onda bodibilding. ili ako hoćete da radite kondicionu varijantu ili dijeta, ili oba, plus teretana dovešćete telo do raspada, jako je teško podneti, jer sa dijetom ne možeš iz sebe da izvučeš maksimum nikako, a ako trčiš pre teretana, onda u teretani nema efekta jer si slabiji, i obrnuto. pozdrav, zvaći kopila sutra da bane na forum ako mu je net okej, on je dečko stvarno ono ekspert za ovo, baš je ono jak, takmičar u benču i sranja, a i (kao i ja) zaludjen je ishranom i tako tim stvarima, možeda pomogne svakom ako nešto treba...
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Pridruzio: 13 Aug 2007 Poruke: 851 Gde živiš: U Mom Gradu
Poslao: 31-05-2008, 02:07
ne znam meni je ta teretana nekako gej ... ne znam ono citiram nebua ... ma jebes teretanu to je leglo pedera ... sto ljube pice i gledaju slike svarcenegera
salim se ... ono ja sam 187cm i 71 kg pfff ono ali draze mi je tako da odem da trcim i radim sklekove nego da idem da se silim tamo na spravama kad jos nisam stao sa rastom i tako to ... samo da mi se kosti krive ... mislim ... kakav sam takav sam ... ono 100% prirodno ... aj vozdra
[ Added: 31 May 2008, 3:23 pm ]
choopko Pisao:
air alert 3 je program za povecanje odraza, ja nisam probao da radim, ali moja 2 ortaka su isto tako do 9. nedelje stigli i odustali... imam ja pun Q tih programa, sad cu da okacim...
1. neki programi, pogledajte
http://www.sendspace.com/file/xbagz4
Starost: 21 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 2800 Gde živiš: Bor
Poslao: 01-06-2008, 23:16
ajd sad ozbiljno.
sedim ja kući, bio neki smor i zove me jedna bivša koju sam mnogo zajebao a mnogo super cura. i kao hoće da se vidimo i da pričamo a od raskida nismo a kuja ima dečka (jbg) i dođe kod mene i sve lepo, zezamo se... i počnemo mi da se palimo (jbg, bio sam joj prvi, čiča je čiča) i ono krenemo da se ljubimo i počnemo da se skidamo kad ono hladan tuš - lele ala si žgoljav. aaaa, a nekad joj nisam bio! i tako bilo šta bilo, budim se ujutru, uradim 20 skelka, 3 dana nisam mogao da se pomerim i tako brate mili kaži ti meni kako da se ugojim!
_________________ DOĐI KOD MENE DA PRAVIMO SEME
Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5690 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 02-06-2008, 00:59
možda bih i mogao nešto da smislim za tebe... mada teško je to ovako preko neta, morao bih da ti vidim gradju i to, koliko su ti ramena bla bla... evo ortak presto sa basketom, onoi ne trenira više, ali nije mogao da se ugoji, i ja i ortak mu rekli šta da jede, kad i to, i evo nabacio je malo...
inače, program gojenja je možda i zajtevniji od mršavljenja, teže čovek mršavi, istina, ali program gojenja ne sme biti duži od dva meseca, najviše dva, jer se kod mršavih ljudi jako lako menja metabolizam, i ako ga usporiš i ugojiš se, a on ostane takav, i nastavićeš da se gojiš...
inače, markiže, koliko znam ti si se ugojio kada si bio u sloveniji? ako je tako, onda imaš potencijala...
ja trenutno imam jedan problem, skinuo sam stomak, ostalo je jako malo, ono je kao voda rekao bih, ruke i noge sve okej, grudi do jaja, ali... uvek ima ali. je be me struk jako, to salo na struku svi imaju ali meni je ostalo prilično, i tu sam skinuo ali nedovoljno, stomak će otići ceo to već vidim, ali sad smišljam vežbe za aktivaciju struka, uglavnom se radom nogu aktiviraju ti mišići... jbg sve skinuh i ono stomak mi je kul u odnosu kakav je bio, mogu sve da obučem, ono uska majca ladnjaka, samo što me taj struk čini širim :@
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Starost: 21 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 2800 Gde živiš: Bor
Poslao: 02-06-2008, 02:31
pa ono u sloveniji sam se za 2 nedelje ugojio 7 kilograma, a ovde u srbiji mi stagnira težina već 3 godine. a paradoks je, vratim se iz slovenije i posle tri dana se vratim na staru kilažu... srbija brate
_________________ DOĐI KOD MENE DA PRAVIMO SEME
Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu