Obaveštenje 

Pogledaj prethodnu temu «» Pogledaj sledecu temu
Otvorio Ko: Chika_Zerg
08-03-2008, 15:46
bodybuilding (teretana)
Autor Poruka
Alko Kvejk 
debeo k'o big pun

Starost: 17
Pridruzio: 26 Sep 2007
Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 02-06-2008, 12:27   

Tjado hrana.

E lune to je ubedljivo najgore za skidanje sala. Znaci ono mozes da se odradis kako oces to ce uvek jebati :) Nemam savet stvarno. Samo noge.

Moje gostovanje tvori pravi rep al-buum,
Jer sjedam na ovo sranje kao karijes na zub

http://www.myspace.com/kvejk
http://www.myspace.com/kudkg
http://www.myspace.com/convictsound

Loon 
kosmajac

Starost: 18
Pridruzio: 18 Jun 2007
Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 02-06-2008, 14:47   

ne brini se ti ništa, ja sam strpljiv dosta sa svojim telom, umem ponekad satima da sedim na patosu, smišljam vežbe, razmišljam i to, mislim postoje vežbe, čak i u teretani postoji sprava koja aktivira strukove, ja bacim 40 kila i kidam, to su slabi mišići kod ljudi, tako su i kod mene, ako ih dovedem do limita to je to...

e da markiže, kvejk, napisaću vam sve kad budem imao vremena...

__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??

frimen ej bre 
Freeman

Pridruzio: 13 Aug 2007
Gde živiš: U Mom Gradu
Poslao: 03-06-2008, 11:43   

ja sam sad smrsao 5 kila ono skola me pritisla inace .. pre mesec dana sam radio ukupno po sto sklekova na dan i tako sedeo kuci za kompom i klopao kao nesto ugoijo se 5 kila ... ali ono sad sam opet smrsao i sranje ... ono ... markiz zajebi brate takvi smo kakvi smo:)

www.myspace.com/okrug
http://okrug022.blogspot.com/

M.R.K. 
Kosovo u srcu

Pridruzio: 25 Feb 2008
Gde živiš: 037
Poslao: 03-06-2008, 16:49   

Loon mozda ona sprava na kojoj kao stojis i vrtis noge u polukrug dok ti gornji deo tela stoji mirno... jbg nisam lepo obj al ukapiraces na sta mislim... moguce da je to za struk...

Loon 
kosmajac

Poslao: 03-06-2008, 17:12   

da, postoji i to, ali ja sam mislio na onu što sediš, i uhvatiš se za uspravne hvataljke koje su blizu tvojih grudi, i vrtiš ih u polu krug...

__CRAZY__ Pisao:

Crazy 
!^Baraba^!

Starost: 19
Pridruzio: 08 Jan 2008
Gde živiš: Budzilovac
Poslao: 03-06-2008, 18:27   

to je za bocne trbushnjake

Markiz 
Poseban kao salama

Starost: 21
Pridruzio: 10 Apr 2007
Gde živiš: Bor
Poslao: 03-06-2008, 23:59   

Okruzni Sajfer Pisao:
ja sam sad smrsao 5 kila ono skola me pritisla inace .. pre mesec dana sam radio ukupno po sto sklekova na dan i tako sedeo kuci za kompom i klopao kao nesto ugoijo se 5 kila ... ali ono sad sam opet smrsao i sranje ... ono ... markiz zajebi brate takvi smo kakvi smo:)

jbg, zato smo dobri bitmejkeri :)

al' ono, fora je što ja uradim 5 trbušnjaka i vide mi se mišići... Posle sam miran 2 nedelje. ;)

Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan

frimen ej bre 
Freeman

Pridruzio: 13 Aug 2007
Gde živiš: U Mom Gradu
Poslao: 04-06-2008, 18:17   

taj fazon :) al jeste ... brate ono mrsaviji ljudi su uspesniji u poslu od debelih :lol:

www.myspace.com/okrug
http://okrug022.blogspot.com/

caja 
spiriT

Pridruzio: 10 Apr 2007
Gde živiš: 11400
Poslao: 12-06-2008, 22:32   

mnogo dobar program,skinite

http://www.gymgoal.com/apps/GgL101_Setup.zip

Loon 
kosmajac

Poslao: 30-06-2008, 12:51   

bio sam danas u teratani posle dugog vremena, i moram reći da jedva ruke pomeram, prekinuo sam se, tj precenio :(

__CRAZY__ Pisao:

eminstein 

Pridruzio: 30 Jul 2007
Gde živiš: Becej
Poslao: 01-07-2008, 09:55   

Loon Pisao:
bio sam danas u teratani posle dugog vremena, i moram reći da jedva ruke pomeram, prekinuo sam se, tj precenio :(

nisi se precenio vec posto dugo ne radis ne mozes sad odjednom, uvek ti je tako, cim prodje ta prva upala mozes da cepas dalje rednovno 8)

diablo Pisao:
ZNACI COVEK JE IZNENADJENJE GODINE 2008!

master 

Pridruzio: 14 Jul 2008
Gde živiš: cincinnati,ohio,USA
Poslao: 14-07-2008, 14:53   

e jel neko od vas koristio armstrongov program za zgibove?
ja sam na neko vreme prestao da idem u teretanu pa bih pocheo to da radim,zanima me jel ima kakvog efekta?
Ain"t gotta put no extras on it!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DebreX 
INM clan

Pridruzio: 09 Jan 2008
Gde živiš: u Studiu...
Poslao: 14-07-2008, 15:56   

ima ima i to dosta...razvijash ledja ko loood i ramena!!!
ako hocesh ledja da razvijesh najbolje ti je da radish na svojoj tezini (zgibovi te najbrze razvijaju u shirini) ali ko nema shiroke kukove ne valja mu da ima velika ledja jer je to mnooogo ruzno,dodjesh ko parche pice :D
ili
www.myspace.com/inmproduction

Loon 
kosmajac

Poslao: 14-07-2008, 21:18   

evo vam amstrongov program, kopil mi je slao baš nedavno, sudeći po njemu, radi!

PROGRAM ZA LEDJA-ZGIBOVI

Zgibovi su jedna od najzahvalnijih vežbi, međutim kako su teški za rad, često se izbegavaju i zamenjuju alternativnim vučenjem na lat mašini… Ako ne možete da radite puno zgibova u seriji, ovde je predstavljen jedan od metoda da uspete u tome. Ovaj program je razvio major Charles Lewis Armstrong dok se pripremao za obaranje svetskog rekorda u broju zgibova u jednoj seriji. Izuzetno je dobar ako nemate vremena da idete u teretanu a posedujete vratilo kod kuće i pola sata dnevno slobodnog vremena. Očekivani rezultati ovog programa (važi za prosečne muškarce koji mogu da urade par zgibova) su takvi da kroz samo 6-8 nedelja možete doći do maksimalnog broja zgibova od oko 20 ponavljanja. Program je koncipiran u pet radnih dana - od ponedeljka do petka, uz obavezan odmor od dva dana preko vikenda.

Svakog jutra, uradite tri serije sklekova do otkaza. To je jako bitno. Sklekovi su odlična vežba za jačanje kompletnog ramenog pojasa i pomoći će vam u dostizanju vašeg cilja sa zgibovima. Ovaj postupak bi trebalo da usvojite i radite svakog dana za vreme ovog programa.

Program

Ako imate dovoljno slobodnog vremena, ne bi bilo loše da zgibove radite tek 2 do 3 sata nakon sklekova. Kao što je već rečeno, program je podeljen u 5 radnih dana, i ono što treba da znate je to da su sklekovi ovde samo ispomoć i ništa više. Da biste napredovali u broju zgibova koje možete da uradite, jednostavno ih morate raditi. To se zove specifičnost trenažnog procesa. Ne možete terati plivača da trči da bi bolje plivao ili obrnuto. Još jedna bitna stvar je da probate da se skoncentrišete na dobru tehniku izvođenja pokreta pre nego na broj ponavljanja koji ćete uraditi. Jedina osoba koju ćete tako prevariti ste vi sami. Ukoliko to do sada niste učinili, sada je pravi trenutak da pročitate naš članak i pogledate video o pravilnom izvođenju zgibova.

Prvi dan: uradite 5 serija zgibova do otkaza. Između serija pravite pauzu od 90 sekundi. Nemojte se opterećivati brojem zgibova, vodite računa o tehnici. Primetićete da će se napredak ovde ispoljiti tako što ćete moći da radite veći broj zgibova u poslednje dve serije pre nego u maksimalnom broju zgibova. Vodite računa da svaka serija bude do otkaza!

Drugi dan - piramida: počnite prvu seriju "piramide" sa jednim zgibom. U drugoj seriji uradite dva zgiba i tako nastavite povećavajući broj zgibova u narednoj seriji za jedan sve dok ne dođete do serije kada više ne možete da povećate broj zgibova. Tada ponovite još jednom tu seriju. Pauze između serija su 10 sekundi.

Treći dan: uradite 9 radnih serija zgibova sa po 60 sekundi pauze između svake serije. Ono što se ovde naziva radnom serijom zahteva malo objašnjenje: u radnoj seriji neko može raditi po 7 zgibova, neko više od toga a neko manje. Vi to morate odrediti sami za sebe. Obratite pažnju da treba da uradite 9 radnih serija sa po 60 sekundi pauze između. Cilj je izdržati svih 9 serija sa istim brojem zgibova a ne prekinuti na petoj seriji ili slično. Bolje je uraditi 9 serija makar po dva zgiba umesto da uradite 6 zgibova u prvoj, 3 u drugoj 1 u trećoj i tu prekinuti.

Četvrti dan: uradite maksimalan broj radnih serija koliko možete sa pauzom od 60 sekundi između serija. Prekinite sa radom kada više ne budete mogli da uradite dobro izvedenu radnu seriju. Ako budete mogli da uradite preko 9 radnih serija, sledeće nedelje povećajte vašu radnu seriju za po 1 zgib.

Peti dan: ponovite dan iz nedelje koji vam je bio najteži za rad. On može biti drugačiji iz nedelje u nedelju. Možete čak da probate da radite i zgibove sa opterećenjem.

I na kraju zapamtite da je kontinuitet možda i ključ uspeha. Nemojte propuštati treninge. Izdržite bar 6-8 nedelja i pogledajte rezultate.

__CRAZY__ Pisao:

Big Dee 
Disco drolja 80ih

Starost: 16
Pridruzio: 23 Jun 2007
Gde živiš: U svojoj glavi...037
Poslao: 14-07-2008, 23:30   

Evo ja sam krenuo u teretanu pre 3 dana... idem 6 puta nedeljno, i jebem kevu, iskenjam se od muke na kraju, al osecam se kao vo... :cool:

Prikazi poruke iz poslednjih:   
Odgovori na poruku
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu
Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Skoci na: