Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 4453 Gde živiš: New York - Kruševac
Poslao: 04-09-2008, 20:58 Bratislav, Ne Isplati Se & South Side - Bacam Kosku
B.r.a.t.i.s.l.a.v. (DingDong), Ne Isplati Se & South Side - Bacam Kosku
B.r.a.t.i.s.l.a.v. (DingDong), Ne Isplati Se i South Side, članovi ekipe FBR iz Niš, ponosno vam predstavljaju pesmu "Bacam Kosku". Audio zapis kao i spot za ovu pesmu možete ekskluzivno skinuti sa našeg sajta. ukoliko želite da pogledate stream spota pre skidanja, evo ga i youtube link: klik ovde. Uživajte!
South Side FeedBack Respect
Pridruzio: 27 May 2007 Poruke: 122 Gde živiš: Nis
Poslao: 11-10-2008, 09:45
Ko ima kablovsku i Kcn Kopernikus televiziju danas u subotu popodne od 4 i 20 gosti u emisiji kafenisanje South Side i Zmaj (Ne Isplati Se) pa ko stigne nek gleda bice spot "bacam kosku" i malo priche o Hip Hop-u uopshte
Starost: 16 Pridruzio: 04 Jun 2008 Poruke: 402 Gde živiš: Nedje u CG
Poslao: 14-10-2008, 14:26
Citat:
al snimao neko ovo?
Ja sam pogledao.
_________________ -Poenta nije uspeti za dan, jer kada brzo uspesh, svatish jeftin ti je san-
South Side FeedBack Respect
Pridruzio: 27 May 2007 Poruke: 122 Gde živiš: Nis
Poslao: 14-10-2008, 14:29
Imali smo 5 minuta slave al bukvalno Pojavili se rekli dosli smo i doneli spot i onda je usledilo voditeljevo "i gledamo spot" Probili su termin za emitovanje jer je prilog o Maji Nikolic pre nas trajao ja mislim 20 minuta,al dobro navikli smo se vec na to,verovatno ce biti josh neko gostovanje na kopernikusu (koji se jedini vidi dalje od paracina) pa cu vam javiti
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu