Starost: 21 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 2800 Gde živiš: Bor
Poslao: 05-06-2008, 23:18
da bre kako bilo? kako su prošli triler i tribal, delfa, phile, gees, saut? jebo te kurčić daj snimke neke.
_________________ DOĐI KOD MENE DA PRAVIMO SEME
Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan
South Side FeedBack Respect
Pridruzio: 27 May 2007 Poruke: 205 Gde živiš: Nis
Poslao: 06-06-2008, 08:03
E ljudi,posle certa sam samo ispratio Tribala i zakuntao,evo me tek sad dodjoh sebi,pokupicu slike u toku dana pa vam kacim i sve,kisha se razbila pa je bilo svega 50-ak ljudi i svaka im cast sto su doshli jer da se ja pitam ni ja ne bi dosho da nisam morao po onom nevremenu,inache sjajan nastup bar meni,a vidim da se i drugim ljudima svidelo jer smo napravili maltene kabare,postavili smo stolove na sredini i onda je bilo i viceva i shala i zezanja skroz opushtena atmosfera.
Tribal iskidao ja mu tu kao nesto bacao bekove jer 3ler nije mogao da dodje a nisam ni morao,izuo je i skroz su ga dobro ljudi prihvatili.
Delfa nije doshao.
Phille otvorio nastup odradio mushki.
Blejz i Nerwe takodje odlicni,zaista svi su dali svoj maksimum kao da je 5000 ljudi a ne 50,na kraju nije bilo sedenja,svi su bili na nogama itd itd.
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2776 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 06-06-2008, 13:18
Da bre pricao sam bas malopre sa Saletom.
Kaze da je bacao bekove za sebe u fazonu (: Ma kida bre brat sta
A triler sjebo zub pa mu se nadulo pola strane face i bio u bolnici za malo da ode na opreciju ono zub mu zatvorio oko opusteno (: Zbog toga nie doshao...daj da vi'm slike te tebre
_________________ Želja vam je imat' flow,kad će bit' ispunjena ?
Tećićete tek kad vas prožvaćem i ispljunem van
Moje gostovanje tvori pravi rep al-buum,
Jer sjedam na ovo sranje kao karijes na zub
slike sa prvog i drugog certa i slike sa crtanja grafita "budjenje" izvin'te sto kasnim al sam bio u guzvi,ako nekog ne mrzi nek poskida slike pa nek ih uploaduje negde,neam kad jbg :/
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu