Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2246 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 22-07-2008, 01:38
DullaYa Pisao:
to je onaj trip...svi nahvalise ozvucenje i osvetljenje,ali opet svi nasli zamerku
ozvucenje je bilo super...monitori su bili smanjeni ili sta ti ja znam posto se nista nisam cuo , a stvarno prekidao mic na probi, mada nama to ne smeta,vec smo imali takve situacije da menjamo mic iz ruke u ruku (: sve u svemu brate ono do jaja je nemoj da se tu traumiras oko gluposti. Za prvu stvar koju si organizovao ovo je bilo super. Makar je sve pocelo na vreme i bilo je ljudi i sve ono okej.
Znaci rileks ;) South side je nosio majicu Underground , ja sam Serbianunderground pa se tu vidi ko je veci crnja i ko sta radi ^_^
ja ni najmanje nisam mislio da umanjim znacaj ovog dogadjaja pljujuci po ozvucenju, vec sam samo hteo da vam kazem kakv je dj slava "tonac",nemoj se ljutite drugari, mozda zvuci drugacije nego sto sam ja hteo da zvuci...
Jebote treba imati muda da se u onako malom mestu upustis u organizaciju jednog rep certa, a da ti pritom ne dolazi niko poznat...Znaci za to samo restekpa za ANS.
South Side FeedBack Respect
Pridruzio: 27 May 2007 Poruke: 122 Gde živiš: Nis
Poslao: 22-07-2008, 10:02
Quake Pisao:
South side je nosio majicu Underground , ja sam Serbianunderground pa se tu vidi ko je veci crnja i ko sta radi ^_^
Out sa ove teme (:
South Side je nosio svoju divnobelu majcu bez ichega ali su zmajeva kola shtrokava pa se ta divnobelamajca pretvorila u loshezutu,pa sam morao da posudim njegovu tu "underground" inache Quake kakav si ti to crnja underground kad te drugari chekaju u palachinkarnici
Inache da ne bi proizashao neki losh trip,stvarno je uspeh organizovati bilo shta u ovoj zemlji ne samo u Despotovcu a vezano za rep,a sve ove sitnice kao shto rekoh sluze da se usput nauche mnoge stvari jer izvodjachi ko izvodjachi ne bi ni trebali nishta da organizuju vec samo da repuju al jbg,sjebano je sve tako da bolje da svako od vas izvuche pouke i zakljucke sto se tiche organizacije (koja je uzgred bila jako dobra sem tih par zanemarljivih sitnica sto je i normalno jer nikome od nas to nije profesija) da bi se sve to diglo na vishi nivo i da bi ljudi znali da dolaze na dobar provod bez obzira na zanr muzike.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu