Starost: 22 Pridruzio: 24 May 2008 Poruke: 557 Gde živiš: Pozega 031 West
Poslao: 28-08-2008, 23:35 CANIBUS - NAJ LIRICHAR SVIH VREMENA...ZASHTO ?! EVO!!
Naime na poslednjem Canibusovom albumumu For Whom the Beat Tolls nalazi se pesma "Pouete Laureate infinity" koja sadrzi 300linija,ajde,300 linija da osporimo,jer su to radili ljudi i pre njega,ali opet....Tvrdio je da je napravio pesmu od 1000 linija shto niko nikada nije uradio i ciljao je da je to ova pesma...Zashto ? Zato shto u toku slushanja ove pesme,retko ko obrati paznju na sve linije i komplexnost istih,jer neke uvek ostanu u senci...Da bi dokazao da je napravio zaista 1000 linija,pocheo je da radi mixove od vokala iz pesme "Pouete Laureate infinity" poceo je da spaja linije na vishe nachina i na druge matrice....Poslushajte "Pouete Laureate infinity" i ovu sada pesmu shto cu postaviti ovde i videcete da nije moguce spojiti sve ove linije u toku slushanja iste pesme....I tako do besvesti moze da slaze iste linije samo na drugi nachin.... Smorio sam.... Slushajte ovo !
Starost: 22 Pridruzio: 24 May 2008 Poruke: 557 Gde živiš: Pozega 031 West
Poslao: 13-09-2008, 17:43
Dzaba kada niko na zalost ne obraca paznju na pravu liriku.....
_________________ College students say to me "you ain't smart"
Record label A&Rs say: "this ain't art"
these are the contents of the Covenant of the Ark
listen to my chest beat tell me this ain't heart ?!
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu