Pridruzio: 22 Jul 2007 Poruke: 320 Gde živiš: serbianunderground
Poslao: 09-07-2008, 00:57 Cao Inspektori - "Dodje Mi Da..."
Serbian Underground predstavlja Ćao Inspektori - "Dođe Mi Da...", album grupe iz Čačka završen krajem 2007. godine. Na izdanju gostuje par emsijeva iz svih krajeva Srbije: No 6 (Šervudska 2), Young P., Kron, Sortir i Flegma. Izdanje prati spot za pesmu "Hvala Vam", a u pripremi je i drugi spot za naslovnu pesmu s albuma "Dođe Mi Da...". Ovaj dvojac beleži mnogobrojne nastupe po regionu, a uskoro se očekuje i solo album jednog od članova grupe, Lerki - "Ulica BB". Besplatan download na full albumi sekciji, a novosti vezane za ovu ekipu očekujte uskoro na našem portalu. Pozdrav.
Starost: 22 Pridruzio: 24 May 2008 Poruke: 626 Gde živiš: Pozega 031 West
Poslao: 06-08-2008, 21:23
Mafija..."Don’t Hate the Player, Hate the Game"....Ukoliko nemozesh da prezentujesh neshto bolje od vec pomenutog albuma(tvrdish najgoreg ikad),povuci rec i pishi "ne svidja mi se"...Bice dovoljno... ;)
Starost: 24 Pridruzio: 14 Feb 2008 Poruke: 52 Gde živiš: Cacak
Poslao: 18-08-2008, 15:40
pa nisam ni ocekivao da se svima svidi album tako da razumem razlicite stavove...a sto se tice toga da smo losi na nastupu tu se bas ne bih slozio sa tobom mafia,mi smo u Uzicu nastupali vishe puta,a to se ne bi desilo da smo loshi,a izmedju ostalog imamo vishe nastupa ove godine nego pojedini "afirmisani" reperi.
_________________ djavolu ne trebaju rogovi da bi znao da je zao,niti andjelu krila da bi znao ko ga je poslao...
Starost: 63 Pridruzio: 16 Aug 2008 Poruke: 370 Gde živiš: Negotin brateeeee...
Poslao: 22-08-2008, 21:06
Fantom Pisao:
Ja sam ocekivao nesto losije ali sam se odusevio i sada jedva cekam novi Lerkijev album " Ulica Bez Broja " koji treba da izadje za koji dan.
da i ja isto...
najavljivan je josh od marta...
napred Lerki brate..
2 moja bita su na albumu...
A sto se tiche inspektora..
Fino je ljudi...
dobar demo... samo napred..
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu