Starost: 21 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 2800 Gde živiš: Bor
Poslao: 06-06-2008, 19:28 Chillout - Promena imena ovog podforuma (GLASANJE)
Pozdrav lepi moji korisnici. U dogovoru sa ostalim urednicima i sa adminom, ekipa SUG Tima je rešila da objavi jedan mali konkurs. Naime, treba nam novi kum za podforum Chillout. Rešili smo da malo menjamo neke stvari, biće tu još novina ali o tom potom. Za sada je na redu promena imena ovog podforuma.
Dosadašnji predlozi su:
Chillout (da ostane)
Chit-Chat
Razonoda
A sada svako od vas ima mogućnost da učestvuje i da bude kum (makar i virtuelni). ;)
Dakle sve što treba je da napišete svoj predlog a mi ćemo najbolje, najprikladnije i najmaštovitije uzeti u razmatranje i spovesti posebno glasanje.
Unapred zahvalan, vaš SUG Tim.
_________________ DOĐI KOD MENE DA PRAVIMO SEME
Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan
ja sam za chillout jer na drugim forumima nisam video da neko pise chillout svi kao razonoda ili chat ili spam i sl. ,zete i chillanje,chillarea,chillzona ili tako nesto aj zop
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2776 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 06-06-2008, 20:50
Eo nek bude NeuS sajber kum i sve kul (:
bre neka chet zona i nije toliko pametna sa obzirom da ce ljudi da se ispljuju do jaja a ja ne verujem da cete vi pregledati ogromne logove ? zar ne ?
_________________ Želja vam je imat' flow,kad će bit' ispunjena ?
Tećićete tek kad vas prožvaćem i ispljunem van
Moje gostovanje tvori pravi rep al-buum,
Jer sjedam na ovo sranje kao karijes na zub
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu