Starost: 21 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 2800 Gde živiš: Bor
Poslao: 25-04-2008, 16:33 Cime se sve sluze politicari zarad par politickih poena!?
Da prenesem i vama nešto (ništa zarazno ).
Znači ja sam još uvek u neverici. Naravno, svako od nas ima neki stav, možda i stranku koju favorizuje ali niti sam član neke stranke, niti želim da budem niti šta. Elem, priča ide ovako.
Dobili smo poziv preko druga da odemo ortaci, koji isto imaju veze sa hip-hop muzikom, i ja, u lokalni tv sezam da se dogovorimo oko neke emisije u kojoj bi gostovali i pričali o toj vrsti muzike, njenoj istoriji, kako se pravi, itd itd. Emisiju vodi neka devojka koja se zna sa jednim mojim drugom koji nas je, uostalom, i preporučio za emisiju.
I nađemo se mi sa njom, upadamo unutra i odmah mi je oko zapao veliki plakat Velje Ilića i njegove stranke. Ništa, iskulirah jer kontam da to nema veze sa tv-om i tim i počnemo mi da pričamo sa tom devojkom šta i kako. Pitala nas ona da li smo se sve dogovorili sa tim drugom koji nas je poslao i da li bi došli, mi odgovorismo potvrdno i ona, posle minut razgovora sa nama, pozove vlasnika, i poče da mu priča kako je sve ok, kako momci hoće da odrade i reklamu za stranku i sve, i da kažu da im je stranka pomogla i da je sve sređeno samo on treba da kaže termin!??? Ortak i ja se pogledasmo onako zgranuti, sineeeee, kakva stranka kakvi bakrači. Posle sam pokušao da joj objasnim da mi ne želimo da imamo nikakve veze sa bilo kakvom strankom, da mi to ne treba u životu, da sam skroz apolitičan ali ma jok. Ona kaže da samo treba da kažemo na tv-u kako stranka pomaže mladima, kako je nama pomogla, kakao su u prošloj emisiji bili neki sportisti pa je njima pomogla i novčano i oni su se zahvalili na televiziji i to, i da bi mogli i nama da obezbede neka sredstva. Markiz se ne prodaje za šaku novca. Za dve šake bih i razmislio, . Ne, ozbiljno, ja gledam i ne verujem, prosto mi je gnusna činjenica da neko tako na prevaru i brzinu pokušava da izvuče još koji politički poen i to preko televizije ejjj.
Pokupismo se i odosmo, pozvah drugara da vidim šta se on to uopšte dogovarao sa njom i on mi reče da nije bilo priče ni o kakvoj stranci već samo o emisiji koja se bavi muzikom. ispade da se eimisija bavim svim samo ne muzikom. Razočarao sam se. Zvali su nas da budemo predgrupa Bori Čorbi i mi sve kul srećni i to, dok nisu rekli da je u pitanju miting :/
Razmišljao sam dugo da li im napišem ovo na borskom sajtu jer mogu da snosim posledice ali jbš to, nikad nikome nisam ćutao i nikad neću da prodam svoj stav ni za kakve pare. Možda nisam karakter za neke stvari ali za ovakve jesam. Amin.
_________________ DOĐI KOD MENE DA PRAVIMO SEME
Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan
Jebo im ja mater svima.. I tvoj stav je za sve pohvale!
Ali brate, nije ovo forum za te diskusije.. pisacce se gluposti.. eto, kazesh da si apolitichan, i ako je tako nije mi jasno zashto pokreccesh ovu temu..
Ok, kontam da si prso zbog tih debila (da me neko ne shvati pogreshno, jebe mi se koja je stranka u pitanju), ali ispisao si shta je bilo i mislim da treba kljuch sad ovde..
Ko im jebe mater, bili su govna, ostacce govna, a ne moramo josh i mi o njima da prichamo, pogotovo ne na hiphop forumu.
_________________ Svi su brate crnci, ja sam Barak Obama
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5690 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 25-04-2008, 17:28
brate moja keva juče videla ministra mog prezimenjaka u vili breg
keva je ludja od mene ono u prevodu čuo lik kad je rekla nešto u fazonu bruka mi prezime.
e da markiže, kinta i politika ovde kod nas sve vrte, ali ne mislim na politiku čede, tome, borisa, nikog od njih, već mislim na lokalne vlasti, oni najviše kradu i najprljaviji su, to ti ja kažem. pogledaj, svaku lokalnu smenu vlasti isprati odlazak na sud nekog iz predhodne, jer ljudi uzmu i stave na papir i vide da fale brojke.
Evo kod nas u Vršcu, Rukometni klub čiji je vlasnik iz Pokreta Vš regija, nešto slično kao DSS, je za klub ugrabio 14 000 000 dinara, ali klub postoji već godinama i realno treba da udje u neku šemu obrtanja para, medjutim, nije to sve, klub je u drugoj ligi srbije, i pored tolikog budzeta, klub se našao pred bankrotom, i za prvi tim igraju ono likovi moje godište. gde su te pare?
A najgore je što se danas klinci lože kad čuju priče roditelja i učlane se u omladinu neke stranke, i onda snimaju reklame, eo moja drugarica snimala za tadića je bo je ja, ali ono pokrajinska varijanta, ali opet ono, preveliki deo života uzima politika. tako je i u boru. jbg
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Poslao: 25-04-2008, 18:42 Re: Cime se sve sluze politicari zarad par politickih poena!
Markiz Pisao:
Da prenesem i vama nešto (ništa zarazno ).
Znači ja sam još uvek u neverici. Naravno, svako od nas ima neki stav, možda i stranku koju favorizuje ali niti sam član neke stranke, niti želim da budem niti šta. Elem, priča ide ovako.
Dobili smo poziv preko druga da odemo ortaci, koji isto imaju veze sa hip-hop muzikom, i ja, u lokalni tv sezam da se dogovorimo oko neke emisije u kojoj bi gostovali i pričali o toj vrsti muzike, njenoj istoriji, kako se pravi, itd itd. Emisiju vodi neka devojka koja se zna sa jednim mojim drugom koji nas je, uostalom, i preporučio za emisiju.
I nađemo se mi sa njom, upadamo unutra i odmah mi je oko zapao veliki plakat Velje Ilića i njegove stranke. Ništa, iskulirah jer kontam da to nema veze sa tv-om i tim i počnemo mi da pričamo sa tom devojkom šta i kako. Pitala nas ona da li smo se sve dogovorili sa tim drugom koji nas je poslao i da li bi došli, mi odgovorismo potvrdno i ona, posle minut razgovora sa nama, pozove vlasnika, i poče da mu priča kako je sve ok, kako momci hoće da odrade i reklamu za stranku i sve, i da kažu da im je stranka pomogla i da je sve sređeno samo on treba da kaže termin!??? Ortak i ja se pogledasmo onako zgranuti, sineeeee, kakva stranka kakvi bakrači. Posle sam pokušao da joj objasnim da mi ne želimo da imamo nikakve veze sa bilo kakvom strankom, da mi to ne treba u životu, da sam skroz apolitičan ali ma jok. Ona kaže da samo treba da kažemo na tv-u kako stranka pomaže mladima, kako je nama pomogla, kakao su u prošloj emisiji bili neki sportisti pa je njima pomogla i novčano i oni su se zahvalili na televiziji i to, i da bi mogli i nama da obezbede neka sredstva. Markiz se ne prodaje za šaku novca. Za dve šake bih i razmislio, . Ne, ozbiljno, ja gledam i ne verujem, prosto mi je gnusna činjenica da neko tako na prevaru i brzinu pokušava da izvuče još koji politički poen i to preko televizije ejjj.
Pokupismo se i odosmo, pozvah drugara da vidim šta se on to uopšte dogovarao sa njom i on mi reče da nije bilo priče ni o kakvoj stranci već samo o emisiji koja se bavi muzikom. ispade da se eimisija bavim svim samo ne muzikom. Razočarao sam se. Zvali su nas da budemo predgrupa Bori Čorbi i mi sve kul srećni i to, dok nisu rekli da je u pitanju miting :/
Razmišljao sam dugo da li im napišem ovo na borskom sajtu jer mogu da snosim posledice ali jbš to, nikad nikome nisam ćutao i nikad neću da prodam svoj stav ni za kakve pare. Možda nisam karakter za neke stvari ali za ovakve jesam. Amin.
tvoj stav je za svako postovanje, ja bi isto odreagovao...neko mene tako da iskoristi na kvarno??? alo bre ma i da bude stranka koji gotivim pa to da mi uradi i jos kao novac da mi nudi...ma bezi od mene...ja ako uradim nesto za neku stranku ja cu to iz ljubavi prema istoj da uradim...evo ovde u sd-u propagiram mog ujku za gradonacelnika jer on jeste najbolji za sd i nagovaram ljude da glasaju za njega ali da je on na kvarno to meni uradio kao tebi sto su uradili i ja bi ih oterao u ku rac sve...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu