Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 5685 Gde živiš: taj vrshac brate
Poslao: 23-10-2008, 20:10
opa!
Buka dobar jbt, ima ono za lukasa dosta gotivno, Moral šta se dereš ahahah pao sam kad sam čuo to, i Moral do jaja isto, klep sve što snimi ubije sine.
ali baš mi se djasvi atmosfera na remiksu, ono kao "šta radite to dileje jedne" haha. do jaja skidajte ovo.
_________________ Izvini za "u oko", evo ti
__CRAZY__ Pisao:
zasto su lemiju, djaretu i loonu ponistene opomene?? opet su oni povlashceni??
Moze neko da okaci pravu verziju... ovo mi je onako...nista posebno...I ako Moral il neko drugi moze da okaci pesmu "Secas li se" od Chingija je bit uzet..stara stvar al prejaka...Nego ovo na kraju kad Moral kaze: "Relja, brate pre nego sto izdas album sa svojim sranje pesmama ti mi baci jastuk molim te da ga prespavam" ovo prozivka za Drimu??? sto to neki 'beef' upitanju???
Starost: 20 Pridruzio: 12 Aug 2007 Poruke: 1402 Gde živiš: kosovska mitrovica
Poslao: 15-11-2008, 12:43
777 Pisao:
Moze neko da okaci pravu verziju... ovo mi je onako...nista posebno...I ako Moral il neko drugi moze da okaci pesmu "Secas li se" od Chingija je bit uzet..stara stvar al prejaka...Nego ovo na kraju kad Moral kaze: "Relja, brate pre nego sto izdas album sa svojim sranje pesmama ti mi baci jastuk molim te da ga prespavam" ovo prozivka za Drimu??? sto to neki 'beef' upitanju???
kazhe "hej"....
_________________ qq brateeee.. koji prajsles na lirichkoj i audio sekciji..........
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu