Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2776 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 26-06-2008, 15:15
ajde ako oce neko odma bilo gde imam pro opremu trenutno (: Nasao sam mish i pad i u igraoni sam na najboljem kompu mogucem ... ae molim vas da vas pereeeeem
_________________ Želja vam je imat' flow,kad će bit' ispunjena ?
Tećićete tek kad vas prožvaćem i ispljunem van
Moje gostovanje tvori pravi rep al-buum,
Jer sjedam na ovo sranje kao karijes na zub
Imam jedan online klan, Red Beret, ne znm mozhda si chuo, a to za zajechar svaka chast, malo falilo da dodjem sa ortacima, ali nismo imali prevoz i smestaj
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2776 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 02-07-2008, 15:46
U saradnji sa Irish pub-om "Rivendell", igraonica Playground iz Zajecara je organizovala turnir 29. Juna u pub-u. Turnir je malo kasnio sa pocetkom zbog cekanja dolaska ekipa sa strane, ali jednom kada je krenulo isao je match za match-om i ubrzo smo dobili 4 ekipe za 1/2 finala. Improvision (Kragujevac) vs CTK.gaming (Soko banja) i vF.link (Jagodina) vs njaaa (Zajecar). Imrpvision je lako dobio CTK sa 2:0 u mapama a vF je dobio 2:1 mix ekipu iz Zajecara. U finalu su obe ekipe pruzile 3 dobra matcha. Improvision je najpre jedva dobio de_nuke sa 16-14, zatim je vF.link zaigrao de_train mapu koja im je dobro isla toga dana i dobila 16-6. Improvision je zatim izabrao inferno i uz tesku borbu dosao do pobede rezultatom 16-12 i osvojio turnir.
Najveci problem turnira je bilo otkazivanje ekipa bukvalno na dan turnira i time su smanjili malo fond za 1. nagradu i smanjili kvalitet cs-a sto je veci problem od para. Sve u svemu organizacija je zadovoljna turnirom i ocekujte uskoro novi i veci turnir sa vecim uplatama.
sa Klanrura preuzeto (:
_________________ Želja vam je imat' flow,kad će bit' ispunjena ?
Tećićete tek kad vas prožvaćem i ispljunem van
Moje gostovanje tvori pravi rep al-buum,
Jer sjedam na ovo sranje kao karijes na zub
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu