Starost: 17 Pridruzio: 25 Feb 2008 Poruke: 1268 Gde živiš: 037
Poslao: 07-07-2008, 22:46
Evo od sinoc... Kazem igram nedaj boze lose... Al evo malo pristojno je ovo na nekom serveru igrao sam awp_map malo da vezbam sa snajpom, pocecu opet da idem na awp to znam koliko toliko...
_________________ Косово є Сербія!
-Dzoni-
Starost: 14 Pridruzio: 22 Feb 2008 Poruke: 75 Gde živiš: Pozega
Poslao: 08-07-2008, 12:08
Meni uvek prevelik onaj,kako se zove,"ping" valjda,i uvek me izbace
inače idu priče okolo da je marius čiter ono kao težak
aj vezbajte pa nas zovite:D....ma de je citer bre...to ovi retardirani klinci prichaju sto nemaju pojma sa csom...znas koja scena ulazimo mi u igraonicu samo chujes masu klinaca shapuci "jao evo ga drimer"ja u komu
_________________ krni zvaku lasti pokloni se RASTI!
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4131 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 15-07-2008, 00:57
ma znam bre brate, sretnu me klinci tako na ulici i kao "aj na cs", i ja kao igram samo u igraoni, ne onlajn, i kao klinci kažu besni "ma ne vredi onlajn onaj drimer čiterčina dete mu je bem nenormalno" hah, a sa tim istim drimerom sam se kidao u centurionu kad ovi nisu znali šta je cs
e da, koji je mariusu nick bio pre "dr3amer" i "Mawz", pre neki dan pričam sa ortakom i da me jebeš ne mogu da se setim kako se potpisivao u onim zlatnim danima za cs u vršcu, ko devedesete za rep
_________________ jaja su mi puna kao da su kinder
ma znam bre brate, sretnu me klinci tako na ulici i kao "aj na cs", i ja kao igram samo u igraoni, ne onlajn, i kao klinci kažu besni "ma ne vredi onlajn onaj drimer čiterčina dete mu je bem nenormalno" hah, a sa tim istim drimerom sam se kidao u centurionu kad ovi nisu znali šta je cs
e da, koji je mariusu nick bio pre "dr3amer" i "Mawz", pre neki dan pričam sa ortakom i da me jebeš ne mogu da se setim kako se potpisivao u onim zlatnim danima za cs u vršcu, ko devedesete za rep
ma da bre sad kad ga vidis samo mu kazi jao vidi ga d[t]rimer ma nemam pojma kako se tad podpisivao...kad je igrao za centu avenger,mawius tako nesto je menjao sstalno ne znam ja to.....
_________________ krni zvaku lasti pokloni se RASTI!
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu