Poslao: 22-08-2008, 01:15 D12 - Return Of The Dirty Dozen album u prodaji ili download
01. Intro (Feat. Dolo)
02. We Back
03. Throw 'em Up High
04. The Drill
05. Cheatin' In The Bedroom (Feat. MonicaBlaire & King Gordy)
06. I'm A G (Feat. Maestro)
07. If You Want It
08. U Never Know
09. I Am Gone (Feat. King Gordy)
10. Win Or Lose (Feat. King Gordy)
11. I'm From The 'D'
12. Suicide (Feat. Sindy Syringe)
13. Plead For Your Life (Feat. Royce da 5'9')
14. Get This Paper (Feat. Rod Dae from Rock Bottom)
15. You're Not Gangsta (Feat. King Gordy & Willie The Kidd)
16. That's The Way That Goes
17. This Situation (Feat. Black Face from Rock Bottom & King Gordy)
18. 13 MC's (Feat. P.L. Marv Won, Stretch Money, Rare, Famous, X-Factor, T-Flame, Quest McCody, Swann, 3, Young Who, Young Miles, & Guilty Simpson
19. Mrs. Pitts (Feat. King Gordy)
20. Outra (Feat. Dolo)
21. Don't Hate (Bonus Track)
Kod:
Da bi ste videli link morate se registrovati. Hvala.
ljudi jel ovo sigurno novo ili je ko eminemom mixtape, kao neka imena pjesama, a sve stare pjesme i remixi...
nesto mi ovo 13 mc's sumnjivo, lici mi na neki rmx po obicaju kad ih je preko 6-7
_________________ ja sam mikro i bas mi je se digo
prvo je bizar isprozivo rojsa u nekoj pjesmi, onda je rojs na hot 97 reko da je d12 najgora grupa ikad i u pozadini je picio diss za bizara na shit on you beat, pjesma nije objavljena, al nasla se posle na netu. eminem se drzo dalje od toga, nije se mijeso u beef a rojs je snimio 3 pjesme, u jednoj proziva d12 u jednoj d12 i ema a u jednoj samo eminema
posle se pruf i rojs dogovorili da se nadju da rijese to i uhapse ih panduri imali obojica utoke
ubacili ih u istu celiju proveli noc zajedno i rijesili sve to
evo sad su ok, eminem je odavno najavio da ce saradjivat sa rosjom mozda cak bude i na king mathers. eto
_________________ ja sam mikro i bas mi je se digo
znao sam sve to on i em imali zajednu grupu neznam kako bese se zvala nesto bad and ugly neznam kako bese, osim ovog sa proofom da se pomirili znam da ih uhapsili zajedno jer tad proof uhapsen sa utokom pa posle nekog vremena nasli mu uzi u gepek pa ponovo zaglavi u tvorza
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu