_________________ AND A SPECIAL SHOUT OUT TO ALL THE HATERS OUT THERE THAT THINK ABOUT ME ALL MUTHAFUCKIN DAY, GET DOWN OR LAY THE FUCK DOWN SIZZERB BITCH!
Ajzea je prilicno shansme.ali za neke stvari je u pravu u onom njegovom diss-u.ali nikako nije trbao spominjati X3M-a,taj lik je deset stepenika iznad svakog MC-ja ovde.najjaci je definitivno.
e vidite ovakvi debili... "napoleon" konbinacija debila, seljaka, tatin sincic... rushe nasu scenu i brukaju nas... znaci lik je smeshan!!! jedva zna da prica...
bauk Banovan
Starost: 27 Pridruzio: 06 Aug 2008 Poruke: 34
Poslao: 13-08-2008, 06:15
prica kako se drogira ovo ono a dosao iz kraljeva grad punog burzuja
tako da i on je jos jedan burzuj koji laze kako je imao tezak zivot
i te fore kao ostavlja telefon ovde da bi vi pricali sa njim,to je sve za napaljene klince kao nesto loma gardaroba loma tuca ,sta je bre taj preziveo,nista kad neko dodje ovde da zavrsi faks ne moze biti siromasan jer ti ako si stvarno siromasan jebo te pa nebi mogao ni kartu od kraljeva do Bg da platis.Zato neka ide i neka se vrati tamo odakle je dosao jer nema veze sa hip hop-om i to sto bije klince voleo bi da vidim da li bi tukao nekog rmpaliju
nebi smeo sam da dodje i zato administrator ukudaj sve teme o ovom bolidu
Starost: 19 Pridruzio: 26 May 2008 Poruke: 773 Gde živiš: Novi Sad gari
Poslao: 14-08-2008, 17:31
bauk Pisao:
i te fore kao ostavlja telefon ovde da bi vi pricali sa njim,to je sve za napaljene klince kao nesto loma gardaroba loma tuca ,sta je bre taj preziveo,nista kad neko dodje ovde da zavrsi faks ne moze biti siromasan jer ti ako si stvarno siromasan jebo te pa nebi mogao ni kartu od kraljeva do Bg da platis.Zato neka ide i neka se vrati tamo odakle je dosao jer nema veze sa hip hop-om i to sto bije klince voleo bi da vidim da li bi tukao nekog rmpaliju
Kao prvo Ajzea je iz Krushevca a ne iz Kraljeva,kao drugo nemoj da postujesh na temama sa kojima ni najmanje nisi upoznat a kao trece kod tebe je ochigledan nedostatak sive mozhdane mase...
_________________ e sad mi poshalji pp da me pitash zashto mi nisi vishe u potpisu
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2246 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 14-08-2008, 20:08
dare_89 Pisao:
bauk Pisao:
Kao prvo Ajzea je iz Krushevca a ne iz Kraljeva,kao drugo nemoj da postujesh na temama sa kojima ni najmanje nisi upoznat a kao trece kod tebe je ochigledan nedostatak sive mozhdane mase...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu