e nemojte da serete o ajzei, decko je toliko toga prosao i toliko toga ima da kaze da mu je 90% pesama neki diss... i on je sad baja....
decko je stvarno nula reper, malo je bolji od rolexa ali sasvim malo... njih dvojica su najveca sramota za nasu scenu... nule i sramota!!!!
Starost: 18 Pridruzio: 07 Jun 2008 Poruke: 493 Gde živiš: Na-Armiranom-Betonu
Poslao: 02-09-2008, 13:40
sta vas boli kara ko je koga disovao? jel deniro ajzeu ili rolex mahnitog i struku..nije ovo amerika,pa fat joe disuje g unit i cela zemlja prati sta ce neko od njih reci. sranje.
Pridruzio: 13 Aug 2007 Poruke: 821 Gde živiš: U Mom Gradu
Poslao: 02-09-2008, 17:27
ja cu reci samo da je a u kurac sve do sad najrealniji diss na balkanu mislim nema tu panceva i sranja ali ono ... realnost skroz. .. jebes to kad dodje klinja koji pici igrice na kompu ceo dan i doslo mu kao da proziva ikca koji je realnost ... i ono smesno ...
ovo je covek koji moze da stane iza svojih reci i to je to...
ja cu reci samo da je a u kurac sve do sad najrealniji diss na balkanu mislim nema tu panceva i sranja ali ono ... realnost skroz. .. jebes to kad dodje klinja koji pici igrice na kompu ceo dan i doslo mu kao da proziva ikca koji je realnost ... i ono smesno ...
ovo je covek koji moze da stane iza svojih reci i to je to...
meni je bash zbog razloga koji si naveo to najgori diss zato sto je to samo vidjenje jednog lika, to sto se jednom liku svidja drugom se ne svidja to je manje vise stvar ukusa i misljenja, istina je sto je on rekao ali za mene npr to nije nista lose dok za njega jeste...ja mozda i mislim isto ko i ajzea(necu vam reci sta mislim naravno ) ali cinjenica je da za nekog tamo ajzea moze da obrise dupe sa tim disom jer ,po tom liku tamo, su bas dobri ti kvaliteti za koje ajzea misli da su sranja...bas zbog toga je glup diss i za mene je on samog sebe disovo...ponovo moje misljenje
LimA_mC_
Pridruzio: 19 Oct 2007 Poruke: 34 Gde živiš: kraljevo
Poslao: 03-09-2008, 13:36
makaveli Pisao:
najbolji diss koji sam chuo je Day Who - Manchselo ( diss za Marchela ) lik je lepo srochio text ali produkcija mi zvuchi na homa made
si cuo od danka - milikce ( diss za Marchela part II ) ? ma i da je deniro disovao Andrijana,nema sta da se kaze povodom njoh dvojice,obojica imaju stil i to,sad sto deniro imma problem s andrijanom to su zaista njihove stvari..i ne razumem sta se ko koji q mesa u to..
Starost: 22 Pridruzio: 24 May 2008 Poruke: 557 Gde živiš: Pozega 031 West
Poslao: 03-09-2008, 14:05
Zadnji put kada sam prichao sa Denirom pre mozda 2 meseca (ova pesma je daleko starija),rekao mi je da su on i Ajzea u ok odnosima,nema beef-a nikakvog,a shto se ove pesme tiche POTPISUJEM da nije diss ni za Ajzeu niti za bilo koga....Obichna pesma...
Uuu pa vidi ti ove deniro fanove, strebercici maleni, kako oni gledaju ko ima faxs , skolu , opaaaa mishevi. Za vas su Rolex, Ajzea, fejk, olos i picke? Hmmm, evo nepoznajem ih licno ali bi veolo da ih upoznam ..po pesmama znam da su oni skroz normalni likovi iz kraja, nisu cave, vare svaki dan svaki dan svaki dan, furaju er max i snimaju pesme, a pesme su im cool i realne 100% za razliku od nekih bogatih kretena koji tripuju fazon gengsta. i svi koji se loze na marcela, denira, 50centa i tako sve te lazne picke ne znaju sta je rep.
Verovatno ne znaju ni ko je 2pac, luda ekipa WU-TANG itd...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu