Znachi,domaci reperi ne znaju da dissuju...Deniro ne zna,pa ne zna...Ajzea blago ochajan(A u kurac sve)...Vid'o sam na jutjubu i neki diss za relju i te od nekog Mireta il' shta vec...Jednostavno glupo i nemashtovito...
_________________ Shutiram fristajlove kao skinhedsi rome...
da brate, to i ja kazem... Pola likova sa foruma ovde moze da pokida dobar deo scene u battle-u...
Al' pazi,kod nas ti je trip da samo nalozeni crnci iz amerike betluju...Kao,nalozen si ako se palish na to...Mis'im i to je element hopa...Sad,ne bi valjalo da se bash svako sa svakim proziva i pljuje na ovako oskudnoj sceni,al' majku mu,ovi shto to rade bi trebalo da bar znaju kako...Evo josh jedan:
_________________ AND A SPECIAL SHOUT OUT TO ALL THE HATERS OUT THERE THAT THINK ABOUT ME ALL MUTHAFUCKIN DAY, GET DOWN OR LAY THE FUCK DOWN SIZZERB BITCH!
hah... ljudi moram da vas razocaram... ovo nie dis za ajzeu... pricao sam sa denirom... posle nastupa... i reko je da je to neko samo promenio ime... ovo nema veze sa ajzeom... shvatite kako hocete...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu