Starost: 22 Pridruzio: 24 May 2008 Poruke: 558 Gde živiš: Pozega 031 West
Poslao: 20-08-2008, 09:16
Cheyzak Pisao:
KroN 031 Pisao:
Citat:
NIje losh Dragon. Bolji je od vecine ovih mladjih repera.. Spot je ql.
Onda mnogo potcenjujesh vecinu mladih repera....
Inache,svaka cast za trud,za sve shto je ulozio u ovo...Shto kaze Loon :
"Pesma je onako. Tema je dobra, šta znam, ideje dobre, ali rimovanje je krš, i flow mi se mnogo ne svidja. šta znam"
Dovoljno...
Pa ajde navedi mi neke bolje od njega. Vecinu koje chujem repuju samo o ribama i sranjima. Dragon ima ozbiljnije teme..
Vecina koju ti cujesh nije vecina,slushash Dragon'a....Eno,na space-u je napravio jedan blog gde pljuje celu scenu,ja sam dobar,oni su kobas fazon....Mislim skroz mu je orginalan pokushaj da ljudi obrate paznju,nema shta...Niko pre njega nije pljuvao sve te ljude... hahahha...
Brate,ja ne mrzim ovog lika...Daleko od toga,ali stvarno lik jako loshe rimuje izlizane su mu teme i povrshne i na sve to gotovina mu ispada iz dzepova dok sanja ulichne snove...Nemogu da slusham ovo...
Koliko taj Zmaj ima godina. 15? kako on moze meni da kaze da nista to ne vredi kako je ulica losha , i tako taj roditeljski fazon... ovo nije hetj samo se pitam sta on sa svojih 15 godina moze da zna o tome a bio je u pelenama kad su se desavala razna sranja 90tih godina on je jeo spermenka i gledo kremenka. ni ovo nije hejt ali je realno brate.
Ovaj bauk je neki jebani retard , bot od coveka, jebote ovaj svet pun kurac nekih EMO likova... tebe matori treba obesiti za jajica malo da visis pa posle da te lagano derem satarom mojom ,da vidis kakvu sataru imam picko jedna.
Poslao: 22-09-2008, 19:47
sta je bre bilo klosarcino jedna balava,pljujes jednog dragona a onda ga branis ti si retard ko i on nemoj a da te ja dovatim govno malo balavo,smrt dragonu
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu