Juche bio prva smena, i ono zadji dan shkole, USR'O SE od alkohola, znachi bash ono jeb'o kevu, doshao sam u 17h kucci. A uzeo od ccala kesh za Portugal. I kad sam doshao kucci kont'o da odem do kladze, al' bio sam previshe pijan i rek'o ajde da legnem malo da odspavam, pa da se probudim oko 8 i 15 i da odem da uplatim. Haha i onako pijan umesto u 8 i 15, navijem sat u 9 i 15 i zakasnim na uplatu. Budim se, vidim 9 i 15 pochnem da psujem sve redom, onda ukljuchim TV i vidim 0:2. Jao kako sam bio sreccan
A malopre sam dao te pare, dodushe ne sve, na hrvate, pa shta bude.
_________________ Ove ulice znam k'o taxista
jer hoccu da skupim vishe jevreja od fashista
Starost: 18 Pridruzio: 15 Nov 2007 Poruke: 253 Gde živiš: BeranE__Luge 'hood
Poslao: 20-06-2008, 14:54
kavabanga Pisao:
Hahahaha pazite ovo
Juche bio prva smena, i ono zadji dan shkole, USR'O SE od alkohola, znachi bash ono jeb'o kevu, doshao sam u 17h kucci. A uzeo od ccala kesh za Portugal. I kad sam doshao kucci kont'o da odem do kladze, al' bio sam previshe pijan i rek'o ajde da legnem malo da odspavam, pa da se probudim oko 8 i 15 i da odem da uplatim. Haha i onako pijan umesto u 8 i 15, navijem sat u 9 i 15 i zakasnim na uplatu. Budim se, vidim 9 i 15 pochnem da psujem sve redom, onda ukljuchim TV i vidim 0:2. Jao kako sam bio sreccan
A malopre sam dao te pare, dodushe ne sve, na hrvate, pa shta bude.
oce sreca budalu pa oce...
salim se
e,i ja mislim da hrvati 100% dolaze,ubijedjen sam...tako da najvjerovatnije dobijas...koliko si stavio ?!
_________________ ...beton kaze ono sto ljudi ne govore,a ljudi izdaju kada dobre prilike se otvore...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu