_________________ AND A SPECIAL SHOUT OUT TO ALL THE HATERS OUT THERE THAT THINK ABOUT ME ALL MUTHAFUCKIN DAY, GET DOWN OR LAY THE FUCK DOWN SIZZERB BITCH!
Starost: 18 Pridruzio: 22 Dec 2007 Poruke: 1050 Gde živiš: Bor 030
Poslao: 08-06-2008, 21:59
Hrvati se vise nego izvukli, ali dobro. . . Imaju potencijal i igrace, a evo i odgovora na pitanje voditelja RTS(na koje Zilic i Pantelic nisu dali odgovor) zasto su Hrvati bolji od nas je: ONI IMAJU SRCE!!!
Nemci fantasticni, uzgred, na svim kladionicama su Nemci prvi favoriti za osvajanje, ali ja ne znam sto?
Holandjani ako prodju grupu smrti(sa Italijom i Francuskom) mogu nesto da urade!
Portugal, hm, nemaju pobednicki mentalitet, ali mogu do polufinala.
Spanci imaju sve sto treba, imaju super igrace na svakoj poziciji. . .
Italija i Francuska, pa dosta je bilo, Italijani dosta oslabljeni, a Francuzi vecito nezgodni, mozda oni mogu nesto. . .
Moguca iznanadjenja: Svedska(Ibrahimovic, iskusni Larson, Ljunberg. . .), Ceska( mada bez pravog plejmekera nista( Nedved se oprostio, Rosicky povredjen), Grcka( seca te se kako njih moze da sere).
Domacini(Austrija i Svajcarska)=da poprave gol razliku svakome
Rumuni ^^^
Rusi, ni krivi ni duzni odose na Euro umesto Engleza. . .
Turska, moze samo da pokvari planove Cesima, ali i ako prodje u 1/4 finale, ispasce odmah, nema vise one borbenosti iz 2002, mada nema ni Hakana Sukura
I na kraju Poljska, prestoji im da poprave igru iz meca sa Nemackom i da pokusaju da zagorcaju Hrvatima zivot. . .
Ovo je moje vidjenje svega, po meni bi trebalo Spanija:
1. Odavno nisu(verujte, veoma bitan razlog)
2. Uigrana ekipa
3. Imaju najlaksu grupu za uigravanje
4. Kao sto sam reko, igraca ili dva na svakoj poziciji koji su svetske klase. . .
P.S. Navijajte za Boston veceras protiv LA da uzmeme pare i kupim majicu ;)
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu