Starost: 19 Pridruzio: 26 May 2008 Poruke: 773 Gde živiš: Novi Sad gari
Poslao: 27-08-2008, 18:20
E.C.Rap Pisao:
svako ima svoj mozak kako drugacije da objasnim
rech!
brate u potpunosti se slazhem sa tobom,skroz logichno objashnjenje,jer pazi bilo bi totalno nelogichno da ti na primer imash moj mozak a ja tvoj,zar ne?
VeB Pisao:
Shta,ti ne bi smeo da se ljuljash na ljuljashci?Na geto-ljuljashci,pardon...
ja bi smeo da se ljuljam na geto ljuljashci...i to na onoj shto shkripi chak...
_________________ e sad mi poshalji pp da me pitash zashto mi nisi vishe u potpisu
Starost: 20 Pridruzio: 18 Apr 2008 Poruke: 791 Gde živiš: bg/vrnjacka banja
Poslao: 27-08-2008, 18:39
skrljipulja je geto, geto voli kad je tesko
baj d vej, za pse: da mu se zivo meso iz mesare, da oseti krv i podivlja, i unutra se napuni solju [sipa se so], da ozedni a voda mu se uzme, ali mora da bude u boksu da ne bi grizao lanac vec skakao po ogradi, da se izmori kako bi bio sporiji.. i tako onaj ko ga lozi pije nesto ispred njega da mu pravi zazubice, najbolje da srce dok pije da pas oseti i jos vise se iznervira... i tad je pas spreman
Poslao: 27-08-2008, 18:50
uztj Pisao:
baj d vej, za pse: da mu se zivo meso iz mesare, da oseti krv i podivlja, i unutra se napuni solju [sipa se so], da ozedni a voda mu se uzme, ali mora da bude u boksu da ne bi grizao lanac vec skakao po ogradi, da se izmori kako bi bio sporiji.. i tako onaj ko ga lozi pije nesto ispred njega da mu pravi zazubice, najbolje da srce dok pije da pas oseti i jos vise se iznervira... i tad je pas spreman
jeste brate skroz si u pravu,samo zavisi sve to od psa do psa,jer vidi e.c. rap je morao da ima chak 50 m prednosti kad je bezhao od onog psa,shto znachi da kad bi ozhedneli psa taj pas ne bi bio vishe toliko spreman da trchi,bio bi sporiji,tako da bi tu prednost mogli da smanjimo na otprilike 30 m...da bude zanimljivije
_________________ e sad mi poshalji pp da me pitash zashto mi nisi vishe u potpisu
Najjace je kada je na 1m iza tebe, a ti uzmes od druga duks, pa te capi na 10-om metru, i onda ti pokida duks... Ti se smejes, a drug ide za vama i suta kera... Kidanje...
Znash shta je prava zajebancija?Da skochish sa te geto-ljuljashke(koja shkripi kad je teshko),zgrabish u letu najveceg misha kog pronadjesh,i sa njim bezish od chopora besnih machaka lutalica,koje ti jednom ogrebotinom daju minimum 5 smrtonosnih bolesti...To se ja kanim da probam...
A inache me je jednom napao zec... Strashno iskustvo...
_________________ Shutiram fristajlove kao skinhedsi rome...
Poslao: 28-08-2008, 14:16
VeB Pisao:
A inache me je jednom napao zec... Strashno iskustvo...
Sigurno si ga izgladneo pa si bezhao od njega za svezhom shargarepom...mene su jednom tako napale veverice kad sam ishao sa babatetkom da berem leshnike u shumu...
Ja sam u shumu ishao samo da ljuljam jednog sveze obeshenog dedu...I tamo je bila kuca od chokolade...Nepotrebno je prichati kakvo mi je danas stanje zuba,i uma...
A inache,veverice imaju u repu skrivenu otrovnu bodju,kojom ti ubrizgaju otrov koji ti paralishe testise...Veoma zajebano...Evo to je novije otkrice....Chuo sam na faksu...
_________________ Shutiram fristajlove kao skinhedsi rome...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu