Starost: 20 Pridruzio: 04 Jun 2007 Poruke: 1217 Gde živiš: Juzna Osetija
Poslao: 04-09-2008, 04:22
kavabanga Pisao:
reci nam nneshto vishe o njemu, siguran sam da su svi jako zainteresovani
pao sam
lol
a inache sad sam krajnje ozbiljan dok pisem ovo
alo klincii,balavci...nemoj da je neko ovde jos lupetao tako o navijacima np-a...nemojte da se seljacite i da pricate o nekim stvarim koje ne znate...jer vidim da niste u takvim vodama i ne glumite neko ludilo jer ispadate slepci i debili.
rispekt za navijace np-a zaista konstantno dobra posecenost na tekmama i dobra organizovanost...
smeta mi samo sto se ulicni previse lozi jbg...eto bio je na par tekmi i vec misli da je vodja navijaca i tommy iz "football factory"
ok rispekt sto se cimas i sto ti je to strast,ja znam kako je to:) i da...samo bez preterane paljevine i lozhane kad prodje par dina da ides konstantno na tekme ,kad dobijes do jaja batine em od panudra em od drugih onda mozes kao da delis neka iskustva sa mnom i komentarises druge grupe...
i da ...loon ovo za radovce 300 vs 3000 ...takodje nemoj ni ti da pricas ako nisi upoznat...ne omalovazavam delije niti vazdizem forse samo kazem cinjenice....
kad je vec tema o novom pazaru...da cujete jednu malu pricu
haha gostuje novi pazar protiv novog sada...i sad...mi ono non stop dobijamo dojave de im je bus...i stizu sad oni...i kordon stoji ispred nas...a neki lik iz busa bas gleda u mene i pokaze mi kurac....a ja ono pijan ko dupe ,jos nalozen povileneo i ocu preko pandura i ono laganica me odbiju...i ja ne znam sta cu,uzimam pola cigle...i cekam...i likovi izlaze iz busa i brzo ih sprovode na stadion...a ja pola cigle iz sve snage preko druma...i sine posred lobanje tog lika hahahah...znaci ja mislim da tu scenu nikad necu zaboraviti...kako je odleteo lik,pao nije mu dobro bilo....znaci kontam da ce mu se deca roditi s potresom mozga
_________________ prosto ne mogu sebe da zamislim kao normalnu osobu.gad dem
Bojan Lončar says:
jeste bre
Bojan Lončar says:
mi jednom kad smo igrali fubal u decembru
Bojan Lončar says:
dobro bili smo nešto mladji
Bojan Lončar says:
i utvrdili smo da kruac
Bojan Lončar says:
radi na nekoj bazi centralnog grejanja
Bojan Lončar says:
uvatiš palarama i zagreješ se
Starost: 18 Pridruzio: 22 Dec 2007 Poruke: 1050 Gde živiš: Bor 030
Poslao: 04-09-2008, 12:02
ut98 Pisao:
kavabanga Pisao:
reci nam nneshto vishe o njemu, siguran sam da su svi jako zainteresovani
pao sam
lol
a inache sad sam krajnje ozbiljan dok pisem ovo
alo klincii,balavci...nemoj da je neko ovde jos lupetao tako o navijacima np-a...nemojte da se seljacite i da pricate o nekim stvarim koje ne znate...jer vidim da niste u takvim vodama i ne glumite neko ludilo jer ispadate slepci i debili.
rispekt za navijace np-a zaista konstantno dobra posecenost na tekmama i dobra organizovanost...
smeta mi samo sto se ulicni previse lozi jbg...eto bio je na par tekmi i vec misli da je vodja navijaca i tommy iz "football factory"
ok rispekt sto se cimas i sto ti je to strast,ja znam kako je to:) i da...samo bez preterane paljevine i lozhane kad prodje par dina da ides konstantno na tekme ,kad dobijes do jaja batine em od panudra em od drugih onda mozes kao da delis neka iskustva sa mnom i komentarises druge grupe...
i da ...loon ovo za radovce 300 vs 3000 ...takodje nemoj ni ti da pricas ako nisi upoznat...ne omalovazavam delije niti vazdizem forse samo kazem cinjenice....
kad je vec tema o novom pazaru...da cujete jednu malu pricu
haha gostuje novi pazar protiv novog sada...i sad...mi ono non stop dobijamo dojave de im je bus...i stizu sad oni...i kordon stoji ispred nas...a neki lik iz busa bas gleda u mene i pokaze mi kurac....a ja ono pijan ko dupe ,jos nalozen povileneo i ocu preko pandura i ono laganica me odbiju...i ja ne znam sta cu,uzimam pola cigle...i cekam...i likovi izlaze iz busa i brzo ih sprovode na stadion...a ja pola cigle iz sve snage preko druma...i sine posred lobanje tog lika hahahah...znaci ja mislim da tu scenu nikad necu zaboraviti...kako je odleteo lik,pao nije mu dobro bilo....znaci kontam da ce mu se deca roditi s potresom mozga
tek sad prochitah prichu od pochetka, krivo mi shtio nisam bio tu tad
kad pogledamo nashu smeshnu scenu i moze se recci da su navijachi novog pazara solidni, al kad se gleda po nekim navijachkim merilima (stvarno ne znam lepshe da se izrazim, ko zna - znace na shta mislim) sranje su.
lemi, ne znam kako mozesh dati rispekt grupi koja ne prati gostovanja dok im se ne plati put
pa jebem ti sunce, nama iz kraljeva je svaka tekma "gostovanje", svejedno dal igramo na Marakani ili u Chachku, Zrenjaninu, Ns-u, pa na 95% utakmica ide kombi, ili u najboljim (ali retkim, istina) sluchajevima bus. Licemeran bih bio kad bih rekao da ja idem na svaku tekmu, ali recimo 80% po sezoni. Jebiga, ne moze se uvek oticci, ali nismo ko ove pichke da chekaju nekog drugogo da im plati.
nije mi cilj da se kurchim, nije uopshte pricha o meni, al brate ako si uz klub - uz klub si, a ne samo u svom gradu da se kurchish, i ne da ti uprava placca neshto, pa nije ti to posao jbt, to radish iz ljubavi
i lemi, ne kontam shta hoccesh da kazeh za forse i delije, koje chinjenice?
_________________ Ove ulice znam k'o taxista
jer hoccu da skupim vishe jevreja od fashista
Starost: 20 Pridruzio: 04 Jun 2007 Poruke: 1217 Gde živiš: Juzna Osetija
Poslao: 04-09-2008, 20:06
ma to sam mislio brate da je s obzirom na stanje navijackih grupa su solidni...necemo uzimati evropske kriterijumem to bi bilo apsurdno
i ovo za "klub ako nam ne plati ne idemo " sranje se isto slazemo...
a ovo za forse...brate ne mogu da ti pricam,mrzi me sad majke mi....a i sam znam da sam debil uopste sto pricam o navijanju/huliganstvu na rep forumu de su uglavnom 99% ljudi debili tako da ono...ajde pozz za one koji iole nesto znaju,ostali cao zdravo
_________________ prosto ne mogu sebe da zamislim kao normalnu osobu.gad dem
Bojan Lončar says:
jeste bre
Bojan Lončar says:
mi jednom kad smo igrali fubal u decembru
Bojan Lončar says:
dobro bili smo nešto mladji
Bojan Lončar says:
i utvrdili smo da kruac
Bojan Lončar says:
radi na nekoj bazi centralnog grejanja
Bojan Lončar says:
uvatiš palarama i zagreješ se
Starost: 18 Pridruzio: 07 Jun 2008 Poruke: 493 Gde živiš: Na-Armiranom-Betonu
Poslao: 05-09-2008, 09:23
vidim da serete nesto o tom gostovanju iako sam postavio loma slika sa gostovanja,i nije imalo efekta....kako da ja odem na gostovanje ako moram da platim 15-20 eura,odakle mi?
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu