Pridruzio: 13 Aug 2007 Poruke: 821 Gde živiš: U Mom Gradu
Poslao: 29-08-2008, 02:27 Frka sa pandurima??
ah malo pre me bas startovao pandur ono zavrsili smo sranja i rastali se ja i ortak i on lik onako u nekim jebackim kolima me uhvati i ovo ono ja kao sta hoce i skontam da mi je ostao u ruci jedan sprej koji sam retard i ono bacao mi link neke spike i sranja ... a posle smo pricali o njegovim kolima:) nego kakva vi iskustva imate sa pandurima:)
Starost: 14 Pridruzio: 11 Jul 2008 Poruke: 167 Gde živiš: Vrnjacka banja
Poslao: 31-08-2008, 15:30
Evo bas juce sam bio u Jagodini na skejt parku koji okruzuje zid sav iscrtan grafitima,neznam ko su autori ali su grafovi prelepi.Video sam neke klince 14-15 godina kako rade neki grafit ,ta situacija mi je izgledala totalno uobicajena sve dok nisam video
pandure na 20-tak metare dalje od njih,ali njima panduri nemogu nista jer taj zid predodredjen za crtanje i sve je potpuno legalno.Blago njima!
Mene je skolski pandur uhvatio kada smo crtali na skoli i direktor nam je za kaznu dao zadatak da kupimo i okrecimo skolu u potpunosti...............i tako smo ga zesce ispusili, .jebiga
Mene je skolski pandur uhvatio kada smo crtali na skoli i direktor nam je za kaznu dao zadatak da kupimo i okrecimo skolu u potpunosti...............i tako smo ga zesce ispusili, .jebiga
Pridruzio: 13 Aug 2007 Poruke: 821 Gde živiš: U Mom Gradu
Poslao: 01-09-2008, 15:18
i sta kao
ako ne okrecis izbace te iz skole ... pizda im materina ... kako su dobro prosli ... ja sam nagovorio moje profesore da nas puste za dan skole da radimo grafite u dvoristu i ne znam ono bas smo sranje uradili:) razocarah sebe:)
Starost: 17 Pridruzio: 29 Oct 2008 Poruke: 18 Gde živiš: Nis / Srbija
Poslao: 30-10-2008, 14:53
jao ja sam nevidjeni maler kad su kerovi u pitanju... odradio sam do sad jedva 6 graffova, i svaki j***ni put mora da naidje neko...
posle sam praktikovao da povedem nekog maloletnog, da cuva ledja... kad naidje neko samo me klinja cimne na mobilu, pakujemo kantice za 2 sekunde i bezanija...
onda se vratimo sutradan i dovrsimo...
brate....
ja iskreno nikada nisam imao frku sa pandurima....
mislim jes da sam grafit jednom radio na školi u 3 popodne kad je uveliko radila i niko me nije navatao ali ono...........baš niko da me startuje u vezi toga
a mog ortaka najboljeg jurili u civilu......
Starost: 16 Pridruzio: 08 May 2008 Poruke: 222 Gde živiš: SMCity
Poslao: 30-10-2008, 19:14
o bozhe mi smo crtali bzvz pisali nadimke po zidu punom ikona i kerovi (pizda im materina) doshli i popisali nas u one knjizhice jebem im mamu u pizdu :S frimen zna na koji zid mislim, onaj kod delte i ono staklo isharano
_________________ You just hate me because i'm black..
Dare NS Pisao:
nema potrebe za pishanjem u usta...ol vi nid iz lav
Starost: 14 Pridruzio: 24 Oct 2008 Poruke: 48 Gde živiš: New Sad,klisa tbr
Poslao: 31-10-2008, 11:11
fuse brate,nemas zasto da begas od prolaznika,90 posto njih boli kurac sto ti nekom saras fasadu,a sanse da ti neko ne naidje dok crtas su 5 posto,samo,ako se bojis da ti nece srati nesto,sklonis se sa strane i uzmes fon kao kucas poruq il tako nesto,a ne da ostavljas pola grafa....ja nisam imao frku jos....
_________________ Ladi,Dadi,mnogo mi se djamsvi...
SonaR*Spkrew
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu