Nema sanse.Celsi osvaja LS,a verovatni i prvenstvo...
_________________ AND A SPECIAL SHOUT OUT TO ALL THE HATERS OUT THERE THAT THINK ABOUT ME ALL MUTHAFUCKIN DAY, GET DOWN OR LAY THE FUCK DOWN SIZZERB BITCH!
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4131 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 02-05-2008, 16:28
otkud znaš, mislim jedna pobeda nas deli od LS, svako finale je nezahvalno prognozirati, finale je finale i tu su šanse podjednake, ko god da igra... ali mančester igra taj fudbal, mislim daleko kvalitetniji i lepši od čelsija, realno mogu da se nadam, a prvenstvo me brine, jer umemo da igramo tesne tekme ali umemo da sjebemo sigurice, eto to me brine... a ls, pa stavljam hiljadarku na mančester.
_________________ jaja su mi puna kao da su kinder
Starost: 18 Pridruzio: 25 May 2007 Poruke: 1116 Gde živiš: 025 Sombor
Poslao: 02-05-2008, 18:38
^ako si meni odgovarao ovim postom ja sam mislio na celzi, sto sam sad i i izmenio da ne bude zabune
[ Added: 3 May 2008, 3:26 pm ]
jebo te e, ja konto da u prvenstvu celzi ima bolju gol razliku a ono mancester ima bolju
znaci osvajamo i premier ligu i verovatno LS
Beton je beton stari,i veruj mi da smrdi isto u svakom gradu...
Pridruzio: 13 Aug 2007 Poruke: 821 Gde živiš: U Mom Gradu
Poslao: 04-05-2008, 13:18
CRAZY_izmet Pisao:
za mene je shampion arsenala a vi vidite
takodjer ;)
realno arsenal igra mnogo lepsi fudbal od mancestera ... mancester ima samo kristijana koji zna lepo da odigra ovo ostalo mi je sve na silu nekako ... vise bi voleo chelzi da osvoji i prvenstvo i ls ... a to sve zato sto me nervira mancester;)
danas arsenal kida protiv evertona ... steta nema prenos...
Starost: 18 Pridruzio: 25 May 2007 Poruke: 1116 Gde živiš: 025 Sombor
Poslao: 04-05-2008, 14:38
ma kakav arsenal. sto je rekao Murinjo onaj Venger ne osvaja nista vec prethodnih nekoliko godina i uvek se izvlaci tako sto ubaci svake sezone 3 mlada igraca i da ima mlad tim i da tek formiraju taktiku. Ono, da nisu povredili Da Silvu sve bi bilo drugacije. Realno fali im neki golgeter ;p
[ Added: 4 May 2008, 4:39 pm ]
a prica se da je Celzi ponudio 120 miliona za Mesija
Beton je beton stari,i veruj mi da smrdi isto u svakom gradu...
Pridruzio: 13 Aug 2007 Poruke: 821 Gde živiš: U Mom Gradu
Poslao: 06-05-2008, 21:45
pa nema to veze ... opet igraju najlepsi fudbal ... e sad ti biraj hoces da igras lep fudbal ili ko ovaj kreten benitez da igras gadno ali da se provlacis...
a taj chelzi je debil ako kupi mesija...glupost skroz...
u arsenal bi bilo kul kad bi dosao silva iz valensije...
Vlasnik engleskog premijerligaša Mančester Sitija, tajlandski biznismen Taksin Šinavatra ogorčen je na igrače svog kluba i najavio je da će uskoro prodati sve fudbalere prvog tima, objavili su danas ostrvski mediji.
Šinavatra je ljut na prvotimce Mančester Sitija zbog izuzetno loših igara u drugom delu sezone, a posle poraza od Midlsbroa od 8:1 u poslednjem kolu prvenstva Engleske, svima je uputio pismo u kome im je objasnio svoje namere.
Engleski mediji podsećaju da je Šinavatra prošle nedelje došao u sukob sa navijačima kluba zbog najave da će otpustiti šefa stručnog štaba Šveđanina Svena Gorana Eriksona.
Navijači su nakon njegove najave da će rasprodati ceo tim, objavili da će bojkotovati prodaju sezonskih karata dok ne bude jasno ko će voditi tim sledeće sezone i koji će igrači nositi dres Mančester Sitija.
Odlazak iz kluba, zbog takvog ponašanja Šinavatre, već su najavili kapiten Ričard Dan, Mika Ričards, Bugarin Martin Petrov i golman Džo Hart.
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4131 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 21-05-2008, 22:02
opa opa, prvaci smo dupla kruna, eh, nikad nisam sumljao, a vi tu ku rac kaoneće uzeti ništa
elem meni su suze krenule kada sam video bobija čarltona, kad je trebo da primi medalju i onako sklonio platinija kao neće da uzme medalju, znači emocija kad sam ga video, čovek je svašta proživeo i drago mi je što je najbolji trener koji je ikada živeo posvetio baš njemu ovu pobedu... YES!
_________________ jaja su mi puna kao da su kinder
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu