Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4131 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 22-05-2008, 00:49
realno ujednačeni timovi tokom tekme, ono, prvo poluvreme mančester dominantan, drugo čelzi, imali su prečku i stativu, mančester je imao onaj prazan gol što je teri spasao, mislim to je to, morali su penali
slušam komentatore, je beš ti tim za koji se ne zna da li će vlasnik ostati isti, tj da li će tim ostati takav kakav jeste, jer ako abramovič batali, ode klub u tri lepe. ja od početka ne gotivim čelzi, mrzim ih, oni su produkt želje milijardera koji parama ispunjava sve svoje snove, oni su jedini tim u engleskoj u kojem menadzer ne dovodi igrače po volji... već se dovode igrači koje ovaj šaban abramovič oće da gleda iz lože... zato je murinjo i imao problema, on je hteo da napravi ekipu ali nije mogao...
_________________ jaja su mi puna kao da su kinder
_________________ AND A SPECIAL SHOUT OUT TO ALL THE HATERS OUT THERE THAT THINK ABOUT ME ALL MUTHAFUCKIN DAY, GET DOWN OR LAY THE FUCK DOWN SIZZERB BITCH!
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2249 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 22-05-2008, 15:16
Pa ovako...sto se tiche chelzija, to je mehanichka ekipa. ono ne mozhesh da napravish ekipu posle 2 sezone da sabija samo tako sto ces dovoditi najskuplje igrace. mislim nije moguce. to se pokazuje (:
e sad i moja crvena braca su kupljena od strane Malkoma Glejzera sto me je malo razocaralo ali ono :/
Osvojili smo bez problema (: gLEDah u igraoni,bilo nas 20 puta pun frizider piva. i naravno gud kikiriki. do jaja bilo.osmorica za chelzi karanje i to jebali smo ih u usta (: Napio sam se ko svinja do kraja prvog poluvremena :/ I ono, prvo poluvreme manchester dominantan,drugo chelzi, penali teri zasr'o, ne mogu ni da zamilsim kako se osecao. a bre ronaldo, kad je teri omasio lego na pola terena i place jebote. omasio penal,umro bi covek da su izgubili ja mislim. ono super je bilo (:
Starost: 22 Pridruzio: 28 Mar 2007 Poruke: 1572 Gde živiš: Grad Sunca
Poslao: 22-05-2008, 18:25
Glory, glory Mančester ... Jbg imali smo više sreće od plavaca ali sreća prati hrabre ... Na krovu smo Evrope, svi ostali su nam pod nogama ... The Pride of North !
Poginula tri navijača Juventusa
Utorak, 21.10.2008.
Tri navijača Juventusa poginula su danas u automobilskoj nesreći na autoputu u blizini Torina kada su putovali na večerašnju utakmicu Lige prvaka između Juventusa i Reala. Autobus pun navijača Juventusa iz Švicarske je sletio sa autoceste i udario u kuću, a uz trojicu poginulih najmanje je još deset osoba teško ozlijeđeno
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu