Starost: 18 Pridruzio: 05 Jun 2007 Poruke: 258 Gde živiš: Cerak-Bg
Poslao: 16-03-2008, 21:28
nije,komisija je izabrala samo njih 10-ak koji ce raditi...
+ su rekli da je tema nesto u fazonu kao svet u kome zivimo,a ne vidim kakve veze ovo ima sa tim...al ajde....
Starost: 19 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 401 Gde živiš: Blace, sad Subotica
Poslao: 17-03-2008, 07:50
evil Pisao:
opasni su radovi...shane, a ti nisi crtao?
ima i jedan moj rad ali nije postovan..
okacicu ga drugom prilikom.
ali ima i ja i Santa shto smo radili Npc + shto sam mu pomagao oko ovog crvenog grafita
shto bi crtala?
haha...ma da...ja tamo da se pojavim da crtam..ja sam doshla da gledam...i malo da cirkam sa drugaricama...i bilo je extra...bar atmosfera...
nemy, деси бре. сачекај још два дана па бацам риме. једва чекам да прочиташ шта сам ти написао.
[ Added: 18 March 2008, 5:21 pm ]
него како си Ана
ae okani se offtopica...ovo je topic o jam-u u Zrenjaninu, a ne mesto za prepucavanje...i razgovaranje o tome kako je neko!
[ Added: 18 March 2008, 7:46 pm ]
FreeMe_G Pisao:
brate muvaj je na pvt il na msn-u il gde vec samo se okani off topica.
btw. extra su ovi radovi... bas su ulepsali ogradu gradskog stadiona
jesu jako su ulepshali...inache shteta shto nisu ceo...ali nema se para...valjda tje raditi na tome da ceo stadion ocrtaju...a ne samo taj deo kod hale..
inache...koliko sam videla vetj taj dan..grafitima po zavrshetku jam-a nije moglo da se pridje...na zhalost...poshto je to deo gde se zida hala...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu