Ocu da se pozalim jer mi se stalno brisu postovi... I nije samo meni cim neko kaze nesto sto se uredniku ne svidja on to obrise... Skoro je neko uredniku uputio pitanje zasto laze sebe da nije bajter a on je to brze bolje obrisao da niko ne vidi... Mislim stvarno....
Starost: 24 Joined: 28 Mar 2007 Poruke: 474 Gde živiš: Between Heaven and Hell
Poslao: 09-07-2007, 14:56 Re: graffiti sekcija
mamboking Pisao:
Ocu da se pozalim jer mi se stalno brisu postovi... I nije samo meni cim neko kaze nesto sto se uredniku ne svidja on to obrise... Skoro je neko uredniku uputio pitanje zasto laze sebe da nije bajter a on je to brze bolje obrisao da niko ne vidi... Mislim stvarno....
sledetji put kad se ovako neshto desi, javi nekom od admina, btw prethodno sachuvaj screen shot onog shto si napiso ili shoto su 2gi napisali i poshalji nekom od nas, a mi tjemo se pozabaviti problemom :;gengstax;:
_________________ "I'll be here..."
"Why?"
"I'll be waiting...here..."
"For what?"
"I'll be waiting for you, so if you come, you will find me.
I promise."
Starost: 19 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 401 Gde živiš: Blace, sad Subotica
Poslao: 14-07-2007, 15:08 Re: graffiti sekcija
mamboking Pisao:
ka h8-uje dobice ban
to shto si ti meni uputio je bio h8.budi srecan shto nisi banovan.
SVE O TOM BANOVANJU ZBOG H8-A DOGOVORIO SAM SE SA ADMINIMA.DZABE TI DA SE ZALISH...
I TO JE BIO 1 OPRISEN POSTA A NE VISHE
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu