Pridruzio: 13 Aug 2007 Poruke: 821 Gde živiš: U Mom Gradu
Poslao: 04-06-2008, 20:23
mislim jebote ovo je greh propustiti ... zato kazem ono do kad mogu da se kupe karte i sve to ... ono jel to mora sad odmah ili mogu tamo negde krajem jula ono ... treba i u hrvatsku da se ide ne znam tacan datum valjda se nece poklopiti sa ovim ...
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4131 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 04-06-2008, 21:01
ajde ljudi, da vidimo kako ćemo, ako idemo. ja imam neke pare zaštekane, ali sam odlučio da ih spičkam na pare i žene i češke, ono, može mi se. al ono nije sigurno jer jbt treba idem na matursku, idem u osipaonicu, a ko zna gde ću da zaglavim, a voleo bih da odem da vidim i druge gradovep po srbiji i uvaljam net reperima neku belu robu, idem na more, idem do hrvatske, a vreme certa mi ne odgovara jer bih ja svratio do nemačke, a šta da svraćam kada su u to vreme moji u srbiji... ma ne znam...
_________________ jaja su mi puna kao da su kinder
Starost: 17 Pridruzio: 26 Sep 2007 Poruke: 2249 Gde živiš: madafaking KG
Poslao: 04-06-2008, 21:04
Loon Pisao:
ajde ljudi, da vidimo kako ćemo, ako idemo. ja imam neke pare zaštekane, ali sam odlučio da ih spičkam na pare i žene i češke, ono, može mi se. al ono nije sigurno jer jbt treba idem na matursku, idem u osipaonicu, a ko zna gde ću da zaglavim, a voleo bih da odem da vidim i druge gradovep po srbiji i uvaljam net reperima neku belu robu, idem na more, idem do hrvatske, a vreme certa mi ne odgovara jer bih ja svratio do nemačke, a šta da svraćam kada su u to vreme moji u srbiji... ma ne znam...
Na mene ne racunajte da idemo zajedno. Mozda tamo da se nadjemo (ako sve ispadne kako treba ) i to je to. Ono bice svega ocekujte dosta kvalitetnog zelenog (holandski i sumadijskodomaci blantovi ) (: Ali ono dogovorite se vi sta znam... ima vremena do ovog event-a ...
my people
Starost: 25 Pridruzio: 25 May 2008 Poruke: 5
Poslao: 05-06-2008, 17:47
Karte:
Karte uskoro u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima
Cena u junu 35 eura, u julu 40 eura, u avgustu 45 eura
KAbezina ponuda za prevoz
cena za festival (22.08. - 24.08.) iznosi 95 EUR* !!!
*U cenu spadaju prevoz autobusom do Češke i nazad kao i obezbeđen šatorski smeštaj za tri noći! Karta za festival nije uracunata u ovih 95 EUR
Kako je sve to zamišljeno:
- dakle cena je 95 eura
- postoje neke priče da će viza biti besplatna, ukoliko ne bude moraće da se doplate svi troškovi oko izdavanja viza (cene možete naći na sajtu Češke Ambasade u Begoradu)... sva oko eventualnog vađenja viza vam mi sređujemo, vaše je samo da donesete potrebna dokumenta
- smeštaj je u kampu, dakle mi vam obezbeđujemo šatore i vreće za spavanje... šatori su za dve osobe + stvari
- VRLO VAŽNO!!! da bi se uopšte krenulo na put potrebno je da se prijavi minimum 55 ljudi (dakle jedan pun autobus)
- plaćanje je moguće preko računa, kešom, na rate…
- karte možete kupiti preko Kabeze ili prodajnih mesta Eventima.
- postoji fakultativan obilazak Praga nakon završetka festivala koji će koštati 15€ po osobi ali to samo u slučaju ako se prijavi dovoljan broj ljudi...
za sve informacije možete nazvati 064 / 21-84-22 u periodu od 12-22h
Prijave su vec pocele. Bitno je da se sto pre prijavite jer ce samim tim cifra moci da se plati u nekoliko rata.
Pridruzio: 13 Aug 2007 Poruke: 821 Gde živiš: U Mom Gradu
Poslao: 05-06-2008, 22:10
uhhhhhhh jooooj grizem majicu a ono mogao bih se tek u julu tamo prijaviti tad cu biti siguran ... uuuuuuuh ... jooooooj nemojte da zauzmete sva mesta uhhhhhh
Pridruzio: 18 Aug 2007 Poruke: 846 Gde živiš: Wien, PO, SD, BG
Poslao: 10-06-2008, 08:43
Okruzni Sajfer Pisao:
uhhhhhhh jooooj grizem majicu a ono mogao bih se tek u julu tamo prijaviti tad cu biti siguran ... uuuuuuuh ... jooooooj nemojte da zauzmete sva mesta uhhhhhh
Starost: 17 Pridruzio: 25 Feb 2008 Poruke: 1268 Gde živiš: 037
Poslao: 06-07-2008, 22:12
kurac cu da idem ove godine... jbm ti sve... sledece godine cu da stekam kintu posebno za ovo, cisto da se osiguram, neka bude upola dobro kao ovo i ne propustam...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu