Pridruzio: 22 Jul 2007 Poruke: 192 Gde živiš: serbianunderground
Poslao: 24-07-2008, 01:23
My People - Hip Hop magazin broj 6.
U magazinu vas očekuje veliki intervju sa Škabom, grupom Tečna Reakcija, street umetnikom Leon One-om, i standardne rubrike kao što se Reprezent, Festivali, 10 razloga, Recenzije i Tema Broja. U ovom broju centralna tema je Hip Hop Fashion.
Do čitanja i sledećeg broja uživajte u prelistavanju julskog izdanja.
Starost: 85 Pridruzio: 15 May 2008 Poruke: 455 Gde živiš: svugdi
Poslao: 24-07-2008, 08:50
e i josh jedna stvar - svidja mi se stvarno MyPeople i skidam svaki broj.
Mislim da tako neki chasopis zasluzhuje stvarno i svoje mesto na trafikama.
Koliki-toliki tirazh. Podrshka Risti i celoj toj ekipi - samo da nastave tako i istraju.
_________________ opinion is like an asshole . . . we all have one.
Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 4453 Gde živiš: New York - Kruševac
Poslao: 24-07-2008, 14:47
a mi cemo se isto uskoro protrudi da na nasem portalu mozete prelistavati casopis u flash animaciji koja ce biti veoma dojajna stvar nego da skidate primerak..mozete skinuti li prelistati na sajtu direktno...
a mi cemo se isto uskoro protrudi da na nasem portalu mozete prelistavati casopis u flash animaciji koja ce biti veoma dojajna stvar nego da skidate primerak..mozete skinuti li prelistati na sajtu direktno...
au do jaja
inace dobar je ovaj broj svidja mi, skabin intervju je mamojebacki znaci samo tako, svaka cast za skaba dojajan je lik...
Starost: 19 Pridruzio: 27 Mar 2007 Poruke: 4453 Gde živiš: New York - Kruševac
Poslao: 31-08-2008, 20:18
"Poštovanje,
Zbog privatnih i poslovnih obaveza kojima smo okupirani u poslednje vreme, magazin MY PEOPLE nije izašao 15 avgusta kao što je trebalo. Naredni broj magazina će izaći 15 septembra u kojem možete očekivati veliki specijal o festivalu Hip Hop Kemp koji je u toku.
Izvinjavamo se što niste u mogućnosti da pročitate najnovije izdanje magazina, i što Vas nismo blagovremeno obavestili o promeni.
Do tada na adresi SUG Portala možete naći sve stare brojeve i pročitati magazin ako ste propustili neki broj
Pridruzio: 22 Jul 2007 Poruke: 192 Gde živiš: serbianunderground
Poslao: 22-09-2008, 13:28
My People - Hip Hop magazin broj 07-08.
SUG Portal vam danas predstvlja novi broj on line hip hop magazina My People koji je posle malo duže pauze i poslovno rekreativnog predaha, ekipa my people se vraća na stranice. Takodje da napomenemo da je ovaj broj za avgust i septembar, jer ekipa je pravila kratku pauzu kao što smo naveli. Ovaj broj je posvećen Hip Hop Kemp festivalu tako da dobar deo broja čini specijal u kojem možete naći izveštaj sa ovogodišnjeg festivala kao i intervjue sa par izvodjača. Pored ovoga, My People donosi i standardne rubrike Intervju (Sajsi MC, Ill Government, Novi Zakon), Street Art, Istorijski osvrt, Reprezent, Recenzije... Pozdrav.
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu