nemy i petko,fundament i wnn pokidali!!!
....tatula,david i dripac su mogli bolje da odrade....ostali su smorili
JEDNA STVAR: SVI SMO SMORILI JER JE OZVUCENJE BILO SRANJE I NIKO SE NIJE RAZUMEO!
ILI SMO SE PREVISHE DERALI JER NA BINI SEBE NISI MOGAO DA CUJES ILI JE MATRICA BILA PREJACANA, PA ONDA PREVISHE STISHANA... PLUS , SVAKI ZVUCNIK JE DUVAO I PRAVIO SRANJE ZVUK! EVENTUALNO SE MOGAO DOBAR ZVUK (da neshto razumes) UVATITI DIREKTNO ISPRED BINE! to shto neki gledaju subjektivno i pricaju kako je ovaj ili onaj pokido, to je druga stvar....tacnije, realno serete!
objektivno: mi smo bili pijani i zajebavali se...al znam da nisam istripovao da je jedino na nama bilo ljudi i ljudi koji su zapravo znali teksove pesma i da se jedino na nama mogla videti poneka ruka gore! (nije kurchenje, samo realno i objektivno gledanje situacije....to znam ja....to znate i vi, i jos puno ljudi koji to mogu potvrditi)
tako da shhhhhh!
_________________ ....Wruci Repovi....Platinam Production Sistem....
koliko ljudi si imao ispred, ponavljam ISPRED bine dok si nastupao?
nemoj da mislish da hejtujem, samo brate previshe serete...to moze i da se vidi po slikama....CINJENICA: slabo je bilo ljudi, ozvucenje je bilo sranje!
toliko
_________________ ....Wruci Repovi....Platinam Production Sistem....
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu