budi realan... i to je novi sad,normalno je da ce doci brdo klinki sa telefonima i snimati vas
i brdo onih koji vam ulaze u bulju koji su mahali rukama...
ne kazem ja da si ti supak vec niste bili nista posebno...
_________________ ne,ne,ne verujem koliki sam smeker...
Dragon
Starost: 23 Joined: 11 Jul 2008 Poruke: 1 Gde živiš: još uvek nigde
Poslao: 11-07-2008, 22:09
giRy_beCar Pisao:
nemy i petko,fundament i wnn pokidali!!!
....tatula,david i dripac su mogli bolje da odrade....ostali su smorili
Alooo breee. Šta ti znaš??? Prepucavate se ko je imao više klinki na certu??? A gde je ono svi se volimo , svi se gotivimo??? Nemate pojma....
[ Added: 12 July 2008, 1:08 am ]
5who Pisao:
u koliko sati ste vi nastupali a u koliko mi?
budi realan... i to je novi sad,normalno je da ce doci brdo klinki sa telefonima i snimati vas
FESTIVAL - „Hip Hop Ura” postoji već tri godine. Festival okuplja urbanu omladinu koja je posvećena subkulturi hip-hopa (crtanje grafita, MC-ing, DJ-ing i brejk-densing), podržavajući kreativno izražavanje mladih ljudi i omladinski aktivizam.
- Jedna od osnovnih ideja festivala je predstavljanje hip-hopa kao kulture i razdvajanje njene ideologije od popularnih i komercijalnih tokova. Izvođači su pažljivo odabrani pa se iz tekstova njihovih pesama i samog stava koji imaju može izvući pozitivna i motivišuća poruka kojoj cilj nije samopromocija, već želja za poštovanjem, učenjem, razvojem, saradnjom i ljubavlju - izjavila je za „24 sata” PR festivala Natalija Marić uz napomenu da je upravo zbog toga podržan od strane Centra za rad sa mladima i NVO organizacije „Forum Syd2.
Na festivalu će nastupiti System, Nemy & Who, NsLO, Otpisani, El Classico, Mighty family, Tatula, S17 organizacija, BROS, Fundament, WNN, Kasper & Klementza, Cfp... CIlj festivala je vraćanje pravom sistemu vrednosti koji je u proteklom periodu u Srbiji izgubio važnost. Ova predstava bi tako trebalo da razbije standardne predrasude koje se vezuju za hip-hopere.
- Sve se vrti oko toga da su to mladi narkomani koji su demotivisani i više teže kriminalu nego postizanju formalnog uspeha. Naravno, ti zaključci su stvoreni na osnovu nekih izvođača i pesama koje su imale veliki odjek. Međutim, to je samo ona uočljivija strana medalje - kaže Marićeva.
Prema njenim rečima, poznavaoci tvrde da hip-hop upravo smanjuje nasilje jer je od samog početka ta kultura uspela da kultiviše omladinu i da njihove bitke i fizičke obračune premesti na binu i DJ pult i pretvori u nadmetanje glasom, igrom i crtačkom veštinom, gde bi pobednik odlazio sa počastima i poštovanjem, a niko ne bi bio povređen.
Obrati pažnju na pouku... SVI VI!!!!
_________________ Možda jesam mala, ali pravim velika sranja
da su organizatori hteli da vas stave renije, stavili bi vas....ja sam dobio satnicu koju sam trazio, jer su morali da mi daju...
a to da nismo bili nishta posebno kazem i ja....al reko sam i za sve da nisu bili nishta posebno, i da je cao taj festival proshao nishta posebno...
_________________ ....Wruci Repovi....Platinam Production Sistem....
Tatula, nemoj da kenjas... Ozvucenje je bilo bas dobro... Ja imam par klipova sto je snimano, i sve se razume... Ako hoces, mogu ti poslati to...
[ Added: 12 July 2008, 5:28 am ]
A i mi smo nastupali drugi... Tada se masa jos skupljala...
Tatula(ns) Pisao:
+da su organizatori hteli da vas stave renije, stavili bi vas....
pa bas zbog toga sto smo mi nastupali na samom pocetku, zato 5ko i govori... Mogli ste vi mnogo bolje... Mogli smo i mi bolje, ali jbg.. Sta je tu je... Ja kazem da sam oceklivao vise od tebe, ali jbg... To sto ti kazes da si bio pijan, to nije nikakvo opravdanje...
Ako ne znas da primis kritiku, jbg, tvoj problem...
joj boze.... umem da primim kritiku, al kad znam da smo svi bili sranje ne moze mi doci neko i govoriti e ovaj ili onaj je pokido kad nije...nije niko pokido, svi smo bili sranje! to vam ja objashnjavam sve vreme!
a to shto sam bio pijan nije pravdanje, cak suprotno....da sam bio trezan mnogo bi gore odradio.....
_________________ ....Wruci Repovi....Platinam Production Sistem....
Starost: 18 Pridruzio: 18 Jun 2007 Poruke: 4125 Gde živiš: vršac gari
Poslao: 12-07-2008, 11:46
baš pričam juče sa malim petkom i kaže da je bilo puno, da je bilo mase i da je bio kul cert
e sad mene ne zanima, ja bih došao samo da vidim kako se moji drugari petko i nemi snalaze na bini, da čujem tatulu i uniju, ono kapiram da bi tražio tatuli da mi se potpiše na sisu
i da, ja bih dao dripcu da fristajluje, to bi već bila ludnica.
_________________ jaja su mi puna kao da su kinder
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu