-Dzoni-
Starost: 14 Pridruzio: 22 Feb 2008 Poruke: 75 Gde živiš: Pozega
Poslao: 22-02-2008, 14:23
Ja sam Nikola a.k.a Dzoni,zivim u Pozegi..pocetnik sam,imam 14 godina i crtam mozda godinu dana..slusam hip-hop i r'n'b..ovde gde ja zivim ne moze nista da se nabavi ni dobar sprej ni bilo koja kapica pa se snalazim sa cim mogu..
Yo, Aleksandar Popovic a.k.a. Poppino, 20 years, from Kladowo, East Coast of Serbia, weliki fan i izwodjach hip-hopa, strastweni obozawalac i stwaralac graffita, zbog kojih je mnogo puta placao kazne! Ali pichim dalje! :wee
Starost: 21 Pridruzio: 10 Apr 2007 Poruke: 2324 Gde živiš: Bor
Poslao: 17-03-2008, 20:01
e papičulo popino jel znaš možda nekog peđu tamo iz tog kladova? rodom je iz bora, 88 godište, fudbaler bio, ne znam šta je... kaži mu da jede govna kad ga vidiš. pooz
_________________ DOĐI KOD MENE DA PRAVIMO SEME
Loon Pisao:
pravi crnci valjaju sve, a konzumiraju samo za kevin rodjendan
Holla....Zovem se Milica, '92 sam godiste, iz Paracina....crtam skoro 2 godine, ali ne ono preterano.Samo kad imam inspiraciju.Zidove maksimalno postedjujem svoje ruke,tehnicar-modelar odece po smeru...obozavam Santu i tako...
Slusam u glavnom strani rep, retko sta nase.Prestala da pisem i to...zajebana skroz, sto kaze ortak "jebem na celavo"....eto crnci...
PEYZZ
_________________ Osecam se kao da sam na forumu ana.com
aj i ja sam ovde novi mada me neki vec znaju...nemanja iz sd-a, 91 godiste, pisem txtice skoro 5 meseci, sto se tice slusanja repa njega slusam jedno 2,5 dine najvise nas a ponekad i nesto stranog, ako bog da uskoro cu neke pesmice snimiti i tako...napravio sam space skoro www.myspace.com/illidansd eve vam ga pa upadajte a evo vam i msn pa me addujte ak ocete nemanjaser@yahoo.com
vozdra tebrexi
ps zaboravi za grafike da kazem nesto lol pa ne radim nesto mnogo ali nekad sa ortacima ako nabave sprej napravim umetnicko delo
e pa i na mene dosho reD...zoveM se filiP...iz ksh-a sam [rasadnik]...na grafove se lozim od 11-te god..ali sam pocheo da CrtaM tek Pre okO 1.5 god...naravno piroS je za moj pocetak GlavNi "krivac"...moj crew je sAc[street artist crew]{mislim da su shane-u mozda poznati tagovi FraNe,ShakE,etc...}tagiram se od 11-te god ovog mog trulog zivota..inache sam 94...i jos uvek nisam izbacio ni jednu skicu...ali napravicu fotke graffova pa cu da oKachim...do tad zZzzZzZZz....peace....
Ja , sam Marko. NanO mi je nick. Grafiram wec 2 god. I tako radim radim radim. Trip mi je da upoznajem swe druge likowe koji se bawe grafowima. Osnowao sam crew NTS-Never The Same Crew. Godina mi 14 i ako idem u 6 razred. Krenuo sam kasnije
U jbt,nisam video ovu temuu a bas sam trazio takvo sto,dakle,zovem se Vladimir,dolazim iz Kragujevca (samo ne znam gde to ).Zaludjen za igrice,volim grafite n stuff,lenj sam ko buba i tako to...pa ce za dalje da vidimo!
ja sam mikro i bas mi je se digo. mc iz ugljevika. pretstavljam se da mi ne brisu temu treba mi dobar tag za tetovazu
volim da bacam mokre krpe kroz prozor i volim zalazak sunca
ne radim grafite jer nemam pojma
_________________ ja sam mikro i bas mi je se digo
PozZ svima... Ja sam Boris, '92 god, iz Vrsca sam..... slusam hip-hop...i sta jos reci, grafiti su umetnost, pa sam i ja odlucio da se bacim u umetnike
_________________ ...::: The world is yours :::...
Ne mozete pisati nove teme u ovom forumu Ne mozete odgovarati na teme u ovom forumu Ne mozete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne mozete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu